Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, a anunțat Traian Rusu, primarul comunei Ighiu.

Citește și: Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Vă informez că în data de 15 aprilie 2024 am semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului pentru investiția ”Extindere rețea apă potabilă cu branșamente în localitățile Șard, Ighiu, Țelna, comuna Ighiu, județul Alba”.

Azi, 24 aprilie 2024, am semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului pentru execuția lucrărilor ”Extindere rețea de canalizare menajeră în satele Ighiu, Șard, Ighiel, Bucerdea Vinoasă, comuna Ighiu, județul Alba”.

Durata contractului este de 12 luni începând cu data emiterii ordinului admnistrativ de începere a lucrărilor. Astfel, de comun acord cu constructorul ambele lucrări vor începe în data de 08.05.2024.

Rog cetățenii din zonele unde se vor executa lucrările să fie înțelegători cu deranjamentele cauzate de execuția acestora.

Cu respect, primarul comunei Ighiu, TRAIAN RUSU”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea