Rețea specializată în producerea și distribuirea de permise de conducere false, cu ramificații în Alba. 27 de PERCHEZIȚII domiciliare în trei județe

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

La data de 11 aprilie a.c., 62 de poliţiştii ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au efectuat 27 percheziții la domiciliile mai multor persoane, din județele Brașov, Dolj și Alba.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, contrabandă calificată, șantaj, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit IPJ Brașov, activitățile infracționale s-ar fi desfășurat în perioada 2017 – prezent și ar fi constat în producerea și distribuirea de permise de conducere, precum și alte documente, false. Emiterea acestor acte ar fi fost atribuită autoritățile bulgare.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Polițiștii au pus în executare 51 de mandate de aducere, au identificat 8 suspecți ce au fost conduși la D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, în vederea audierii precum și 29 martori ce au fost conduși la sediul I.P.J. Brașov, pentru ascultare.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele.

La acțiuni au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Brașov, Grupărilor de Jandarmi Mobile Brașov și Dolj, precum și polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Dolj, Alba și Timiș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419