Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Rețea de distribuție a gazelor naturale în comuna Daia Română: Primăria solicită avizul de mediu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rețea de distribuție a gazelor naturale în comuna Daia Română: Primăria solicită avizul de mediu

Primăria comunei Daia Română a solicitat emiterea acordului de mediu de către APM Alba pentru proiectul „înființare rețea de distribuție gaze naturale în comuna Daia Română, județul Alba”. Valoarea investiției este de 33.683.602.55 lei, fără TVA.

Alimentarea cu gaze naturale a comunei Daia Română, județul Alba se va realiza din Stația de reglare – măsurare predare (SRMP) proiectata din zona Limba.

Pentru alimentarea cu gaze a viitorilor abonați se va proiecta o rețea de distribuție gaze naturale de presiune medie care va fi amplasata pe străzile si drumurile localităților DAIA- ROMÂNĂ, județul Alba.

Acolo unde situația din teren o va permite, conductele se vor interconecta, formându-se bucle, care vor contribui la o repartizare mai buna a presiunii si implicit a debitelor. Lungimea rețelei de distribuție va fi de aprox. 37802 ml.

Adâncimea de îngropare a conductei din PE va fi de 0,9 m fata de nivelul solului iar in zona de subtraversare a drumurilor distanta intre suprafața carosabila si generatoarea superioara a tubului de protecție va fi de minim 1,5 m. Traversările de drum se vor executa in tub de protecție din OL. De asemenea intersecțiile cu utilitățile existente se vor executa in tub de protecție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Șofer de 35 de ani din Mogoș, suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șofer de 35 de ani din Mogoș, suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor Un șofer de 35 de ani din Mogoș este suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor. Citește și: FOTO Elevii Liceului Teoretic Teiuș, de vorbă cu doi deținuți din Penitenciarul Aiud, despre prevenirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea