Rămâi conectat

Actualitate

Restructurarea din instituțiile publice nu pică bine parlamentarilor PSD care și-au pus amantele și pilele în funcții publice. Daniel Breaz: „Dar și ei sunt oameni”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Restructurarea din instituțiile publice nu pică bine parlamentarilor PSD care și-au pus amantele în funcții publice. Daniel Breaz: „Și ele sunt oameni”

PNL a anunțat deja că, în cazul în care ajunge la guvernare, va reduce numărul angajaților din sistemul public, iar PSD a încercat să salveze Guvernul Dăncilă bătând monedă tocmai pe această idee.

Daniel Breaz, actual ministru al Culturii, a avut o replică cu care va rămâne în memoria publică atunci când un penelist i-a spus că aceste concedieri se referă doar la „pilele și amantele” celor din PSD. „Și ele sunt oameni”, a spus Breaz.

Dialogul incredibil a avut loc într-o emisiune de la Antena 3.

Iată dialogul complet dintre Daniel Breaz și Tinel Gheorghe:

Tinel Gheorghe (PNL): Nu ne putem bate joc de banii publici, așa cum a făcut PSD. De aceea, reducem numărul de ministere.

Daniel Breaz: Adică, dați oameni afară! De ce dați oameni afară?

Tinel Gheorghe: Nu dăm afară oameni care-și fac treaba, dar ați umplut ministerele, instituțiile cu pile, amante, cunoștințe, rude… Tot felul de politruci pe care-i plătim degeaba, pentru că ei nu știu să facă nimic. Da, clientela PSD nu mai are ce căuta în ministere!

Daniel Breaz: Deci, dați oameni afară.

Tinel Gheorghe: Da, dăm afară pilele și amantele voastre, ale PSD-iștilor!

Daniel Breaz: Dar și ei sunt oameni.

sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea