Restructurarea din instituțiile publice nu pică bine parlamentarilor PSD care și-au pus amantele și pilele în funcții publice. Daniel Breaz: „Dar și ei sunt oameni”

Restructurarea din instituțiile publice nu pică bine parlamentarilor PSD care și-au pus amantele în funcții publice. Daniel Breaz: „Și ele sunt oameni”

PNL a anunțat deja că, în cazul în care ajunge la guvernare, va reduce numărul angajaților din sistemul public, iar PSD a încercat să salveze Guvernul Dăncilă bătând monedă tocmai pe această idee.

Daniel Breaz, actual ministru al Culturii, a avut o replică cu care va rămâne în memoria publică atunci când un penelist i-a spus că aceste concedieri se referă doar la „pilele și amantele” celor din PSD. „Și ele sunt oameni”, a spus Breaz.

ELIT

Dialogul incredibil a avut loc într-o emisiune de la Antena 3.

Iată dialogul complet dintre Daniel Breaz și Tinel Gheorghe:

Tinel Gheorghe (PNL): Nu ne putem bate joc de banii publici, așa cum a făcut PSD. De aceea, reducem numărul de ministere.

Daniel Breaz: Adică, dați oameni afară! De ce dați oameni afară?

Tinel Gheorghe: Nu dăm afară oameni care-și fac treaba, dar ați umplut ministerele, instituțiile cu pile, amante, cunoștințe, rude… Tot felul de politruci pe care-i plătim degeaba, pentru că ei nu știu să facă nimic. Da, clientela PSD nu mai are ce căuta în ministere!

Daniel Breaz: Deci, dați oameni afară.

Tinel Gheorghe: Da, dăm afară pilele și amantele voastre, ale PSD-iștilor!

Daniel Breaz: Dar și ei sunt oameni.

sursa: digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ciclop 16 octombrie 2019 at 20:54

nici daniel breaz nu este mai breaz si cu stea in frunte , te intrebi cum a ajuns astfel de ins profesor universitar si rector al unei universitatii . CUM A AJUNS : simplu :SI EL ESTE UNUL DIN ACEI :”dar si ei sunt oameni” ,
” gura pacatosului adevar graieste „.

NU CENZURATI!!! NU CENZURATI!!!NU CENZURATI!!!NU CENZURATI!!!NU CENZURATI!!!NU CENZURATI!!!NU CENZURATI!!!NU CENZURATI!!!NU CENZURATI!!!NU CENZURATI!!!NU CENZURATI!!!NU CENZURATI!!!NU CENZURATI!!!NU CENZURATI!!!NU CENZURATI!!!NU CENZURATI!!!NU CENZURATI!!!NU CENZURATI!!!NU CENZURATI!!!NU CENZURATI!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...