Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Restricții de circulație pe autostrada A10 Aiud – Turda, marți și miercuri: Unde se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Restricții de circulație pe autostrada A10 Aiud – Turda, marți și miercuri: Unde se efectuează lucrări de reparații

Circulația pe Autostrada A10 Aiud – Turda va suferi o serie de restricții în zilele de marți și miercuri, în intervalul orar 09:00-16:00, din cauza lucrărilor de reparații la rosturile de dilatație.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a emis anunțul referitor la restricțiile de trafic pe A10, care vor avea loc după cum urmează:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

– Marți, 31 octombrie, între orele 09:00 și 16:00, restricția va fi aplicată pe banda a doua în sensul Turda – Aiud, pe segmentul de autostradă cuprins între km. 45+500 și km. 45+550.

– Miercuri, 1 noiembrie, în același interval orar de la 09:00 la 16:00, circulația va fi restricționată pe banda întâi în sensul Aiud – Turda, pe același segment de autostradă, km. 45+500 – km. 45+550.

Motivul acestor restricții este desfășurarea unor lucrări de reparații la rosturile de dilatație de pe podurile autostrăzii. În aceste condiții, circulația va fi permisă doar pe banda a doua, cu o limită de viteză redusă.

Reprezentanții direcției de drumuri și poduri au transmis un apel către șoferi, îndemnându-i să fie foarte atenți la semnalizarea temporară și să respecte cu strictețe restricțiile de trafic impuse pentru a asigura siguranța pe șosea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea