Rămâi conectat

Curier Județean

Restricții de circulație în Alba Iulia pentru desfășurarea manifestărilor organizate de Ziua Națională

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria municipiului Alba Iulia anunță restricții de circulație, în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, pe străzile unde se află amplasate obiective incluse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României și străzile aflate în apropierea locațiilor în care desfășoară aceste manifestări.

Astfel, în data de 30 noiembrie 2012, între orele 7.00 – 22.00, se restricționează circulația rutieră în municipiul Alba Iulia, pe următoarele străzi: Crișan; Mihai Viteazul; Nicolae Iorga și Aurel Vlaicu, iar între orele 12.30 – 14.00, pe următoarele străzi: I.I.C. Brătianu;  Ardealului; Primăverii; Parcului; Avram Iancu.

De asemenea, în data de 1 Decembrie 2012, între orele 7.00 – 22.00, se restricționează circulația rutieră în municipiul Alba Iulia, pe următoarele străzi: Crișan; Mihai Viteazul; Bulevardul 1 Decembrie 1918 (porțiunea de drum cuprinsă între intersecția cu strada Vasile Goldiș până la intersecția cu strada Cloșca); Nicolae Iorga și Aurel Vlaicu, iar între orele 8.00 – 10.00, pe următoarele străzi: I.I.C. Brătianu; Ardealului; Primăverii; Parcului și Avram Iancu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în Alba Iulia, în cartierul Bărăbanț: Pompierii s-au deplasat la fața locului

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU în Alba Iulia, în cartierul Bărăbanț: Pompierii s-au deplasat la fața locului Un incendiu a izbucnit în jurul orei 12:30, în Alba Iulia, în cartierul Bărăbanț, în interiorul unei camere al unei locuințe. Pompierii din Alba Iulia intervin cu 3 autospeciale pentru localizarea și stingerea incendiului. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru localizarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea