Rămâi conectat

Ştirea zilei

RER Vest – RETIM, cei mai tari gunoieri din România: L-au lăsat pe vicepreședintele ANRSC fără pubelă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
RER Vest – RETIM, cei mai tari gunoieri din România: L-au lăsat pe vicepreședintele ANRSC fără pubelă

Asocierea RER VEST & RETIM, noul operator de salubritate, care a preluat colectarea pe zona 1, începând cu 1 decembrie, în care e inclus și Municipiul Alba Iulia, spamenează presa locală cu o mulțime de comunicate care nu corespund adevărului.

Susțin că au distribuit 85% dintre pubele, deși sute de oameni și firme din oraș se plâng că nu au pubelă.

Culmea ridicolului, l-au lăsat fără pubelă inclusiv pe Daniel Zdrânc, vicepreședinte al ANRSC, Autoritatea Națională care se ocupă tocmai de reglementarea serviciilor comunitare și al autorităților publice, care are inclusiv atribuții de control în ce privește salubritatea.

Domnul Zdrânc poate face o sesizare către Primăria Alba Iulia, ADI Salubris sau de ce nu, se poate adresa chiar vicepreședintelui ANRSC… Daniel Zdrânc!

Dincolo de glume, noul operator de salubritate, Asocierea RER VEST & RETIM, cunoscute ca firme de casă a PNL, își bate joc de contractul încheiat cu ADI Salubris, fără ca aceștia să ia o măsură. Potrivit contractului, cu două săptămâni înainte de intrarea operatorului, aceștia trebuia să aibă deja distribuite 80% dintre pubele, lucru care, cu siguranță, nu s-a întâmplat. Chiar și acum primim la redacție o mulțime de plângeri, de pe zona 2, Sebeș, Cugir, unde operează deja de o lună, iar cetățenii încă nu au primit toți pubelele. Ce să mai spunem de zona 1?

Desigur, 5 ani de contract, e o perioadă lungă, în care RER VEST & RETIM își pot spăla obrazul, dar debutul în județul Alba este rușinos, o adevărată bătaie de joc pe bani foarte mulți, la cele mai mari tarife din regiunea centru, la adresa locuitorilor și firmelor din județ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea