Rămâi conectat

Politică Administrație

RER-VEST a pierdut DEFINITIV nouă procese cu Primăria Alba Iulia, pentru mormanele de gunoi neridicate din municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

RER-VEST a pierdut DEFINITIV nouă procese cu Primăria Alba Iulia, pentru mormanele de gunoi neridicate din municipiu

Primăria Alba Iulia a câștigat 9 procese împotriva firmei de salubritate care prestează servicii în municipiu, a anunțat viceprimarul Emil Popescu, pe pagina de Facebook.

Firma RER-VEST care prestează serviciile de salubritate în municipiu a pierdut definitiv 9 procese cu Primăria Alba Iulia, deși a contestat în instanță mai multe sancțiuni care i-au fost aplicate pentru neîndeplinirea serviciilor de ridicare a gunoiului în mai multe zone.

”Nu mai puțin de 9 procese au fost pierdute definitiv, de către firma care se ocupă de salubritatea în oraș. Aceasta a contestat în instanță mai multe sancțiuni aplicate de către Primăria Alba Iulia, privitoare la neîndeplinirea serviciilor de ridicare a gunoiului în mai multe zone.

Pe această cale le reamintesc cetățenilor faptul că pot reclama orice disfuncționalitate privitoare la ridicarea deșeurilor la numărul de telefon al Poliției Locale, mai precis 0258.989.

De asemenea, fac un apel către firme și cetățeni de a respecta legislația privitoare la depozitarea deșeurilor, pentru a nu fi în situația de a suporta amenzi.

Primăria municipiului va continua controalele în teren și dau asigurări că orice abatere va fi sancționată. Ne dorim un oraș curat iar acest lucru înseamnă, înainte de orice, respectarea legii”, a scris Popescu pe rețelele de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea