Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

RER-VEST a pierdut DEFINITIV nouă procese cu Primăria Alba Iulia, pentru mormanele de gunoi neridicate din municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

RER-VEST a pierdut DEFINITIV nouă procese cu Primăria Alba Iulia, pentru mormanele de gunoi neridicate din municipiu

Primăria Alba Iulia a câștigat 9 procese împotriva firmei de salubritate care prestează servicii în municipiu, a anunțat viceprimarul Emil Popescu, pe pagina de Facebook.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Firma RER-VEST care prestează serviciile de salubritate în municipiu a pierdut definitiv 9 procese cu Primăria Alba Iulia, deși a contestat în instanță mai multe sancțiuni care i-au fost aplicate pentru neîndeplinirea serviciilor de ridicare a gunoiului în mai multe zone.

”Nu mai puțin de 9 procese au fost pierdute definitiv, de către firma care se ocupă de salubritatea în oraș. Aceasta a contestat în instanță mai multe sancțiuni aplicate de către Primăria Alba Iulia, privitoare la neîndeplinirea serviciilor de ridicare a gunoiului în mai multe zone.

Pe această cale le reamintesc cetățenilor faptul că pot reclama orice disfuncționalitate privitoare la ridicarea deșeurilor la numărul de telefon al Poliției Locale, mai precis 0258.989.

De asemenea, fac un apel către firme și cetățeni de a respecta legislația privitoare la depozitarea deșeurilor, pentru a nu fi în situația de a suporta amenzi.

Primăria municipiului va continua controalele în teren și dau asigurări că orice abatere va fi sancționată. Ne dorim un oraș curat iar acest lucru înseamnă, înainte de orice, respectarea legii”, a scris Popescu pe rețelele de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea