Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Reprezentanții Karate Club Gemina DBP Alba Iulia au cucerit 8 medalii la Cupa Alba Carolina

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La o săptămână după Cupa Scorpion la Karate de la Balș (Olt), reprezentanții ACS Karate Club Gemina DBP Alba Iulia au participat la Cupa Alba Carolina la Karate, o competiție multașteptată, desfășurată în sala de sport a Colegiului „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia, în organizarea ACS Karate Forever Alba Iulia.

Karateka cu vârste mici, până la 18 ani sau peste 18 ani de la mai multe cluburi din țară, și-au dat întrecere pe tatami cu mare dorință de a concura, perseverență, dârzenie, spirit de echipă și dorință de a învinge. Competiția a fost organizată pe 5 probe: kihon, kata individual, kumite individual, kata echipe și kumite echipe.

Delegația ACS Karate Club Gemina DBP Alba Iulia a fost formată din sensei Dorin Mureșan, 4 dan, antrenor și arbitru in competiție și de 6 karateka, o garnitură puțin diferită față de cea de la Cupa Scorpion: Anamaria Suciu, Aura Muntean, Mihai Muntean, Claudia Cornici și două sportive aflate la prima lor competiție de karate la care au participat cu mult entuziasm și curaj, Iulia Gordeș și Elizabeth Gordeș.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sportivii antrenați la Alba Iulia de shihan Dumitru Danciu, 8 dan, sensei Cosmin Bolca, 5 dan, sensei Dorin Mureșan, 4 dan și sensei Laurențiu Bolca, 4 dan au avut din nou un nivel calitativ ridicat și consistență în evoluțiile lor, câștigând în total 8 medalii, din care 4 medalii de aur și 4 medalii de argint. Iată rezultatele acestora:

*Anamaria Suciu, 15 ani, 5 kyu -kata individual-aur, -kumite individual shobu sanbon-argint

*Aura Muntean, 13 ani, 5 kyu -kata individual-argint

*Mihai Muntean, 10 ani, 9 kyu -kata individual-argint

*Cornici Claudia, 13 ani, 9 kyu, -kata individual-argint, -kumite individual shobu sanbon-aur

*Iulia Gordeș, 10 ani, 10 kyu -kihon-aur

*Elizabeth Gordeș, 8 ani, 10 kyu -kihon-aur.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea