Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Repartizare Titularizare 2014, pe perioadă determinată. 220 de dascăli din Alba, repartizați în ședința publică din 5 august

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia a avut loc ieri, 5 august, o ședință publică pentru repartizarea candidaților pe perioadă determinată. Au participat dascăli care au obținut peste media 7.00 și nu au prins un post pe perioadă nedeterminată și cei care au obținut cel puțin media 5.00.

repartizare Titularizare 201405În total, au fost repartizați 220 de dascăli pe 301 de posturi și fracțiuni de normă. Au fost repartizați 108 candidați pe 151 de posturi, din cei care au susținut proba scrisă de Titularizare 2014, la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan”, iar la centrul nr. 2, Colegiul Tehnic ”Apulum” au fost repartizați 112 candidați pe 150 de posturi.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La repartizare au participat 325 de candidați, iar cei care nu au prins loc, vor putea participa la o altă ședință, care va avea loc din 27 august, la IȘJ Alba. Cele mai multe posturi care sunt ocupat sunt: educatori, învățători și profesori de educație fizică și sport.

La următoarele ședințe publice pot participa și candidații care au obținut cel puțin media 5.00, la examenele din 2012 sau 2013.

Amintim că în județul Alba pentru proba scrisă de Titularizare 2014 s-au înscris 557 de candidați, 69 au absentat, iar 27 s-au retras din examen, sau nu au dorit să le fie corectate lucrările. Din cele 460 de lucrări trimise la centrele de corectare aproximativ 80% au luat note de promovare și vor putea participa la a doua etapă de repartizare.

În ședința de joi (31 iulie), doar 33 de cadre didactice au fost titularizate pe cele 54 de posturi scoase la concurs. În urma soluționării contestațiilor 212 profesori au obținut nota peste 7.00. Cea mai mare concurență s-a înregistrat la limba engleză, dar mulți candidați au optat și pentru posturile de educator, învățător și profesori de educație fizică.

Candidaţii se legitimează cu BI/CI sau pot fi reprezentaţi de o altă persoană, prin procură notarială în original.

În cazul în care candidatul nu este prezent personal sau printr-un împuternicit la şedinţa publică de repartizare, cererea acestuia nu se soluţionează.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză Timar Augusta, de la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș și Todoran Diana de la Liceul Teoretic „Sfântul Iosif”, au reușit să obțină mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză. Citește și: Bianca-Maria Grosu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea