Reîncepe CARANTINAREA în județul Alba. În ce condiții se va face și persoanele vizate

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Astăzi, carantinarea persoanelor declarate pozitive cu Covid-19 reîncepe în județul nostru. Este vorba despre persoanele depistate pozitiv care nu dispun de condiții optime de izolare pe cont propriu, cât și cei care nu respectă normele de izolare și crează astfel probleme.

Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, a clarificat această situație specificând următoarele: ,,Cei care nu dispun de condiții de autoizolare propice și cei care nu respectă aceste norme de izolare vor fi carantinați separat, iar asistența medicală și protecția vor fi asigurate.”

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Reamintim că, până la această oră, cazurile active în județul nostru se ridică la 218 persoane confirmate, iar numărul persoanelor pozitive internate în spitale este 119, în timp ce 69 se află în izolare la domiciliu.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Anonim 26 iulie 2020 at 11:36

Ce se intampla daca partenerul meu este depistat pozitiv si internat? DSP nu are obligatia sa ma testeze si pe mine? Doar obilgatia de sta in izolare este suficienta? Daca sunt pozitiv asimptomatic?Unde este preventia pentru propagare,in acest caz? Aici ma refer la contactii mei inainte de izolare… Chiar nu mai intelg absolut nimica…

Comentariile sunt oprite