Reducere de posturi la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor elimină 15 posturi contractuale vacante, potrivit unui proiect de Hotărâre publicat în dezbatere pe site-ul Ministerului Economiei, în subordinea căruia se află instituția.

”Având în vedere faptul că, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, din numărul total de posturi de 940 exclusiv demnitarii, un număr de 397 sunt la nivel central iar un număr de 543 sunt la nivel teritorial, este necesar ca, Hotărârea de Guvern nr. 700/2012 să se modifice în acest sens”, arată documentul.

Cele 15 posturi sunt vacante, nebugetate şi au statut de posturi contractuale, acestea fiind din cadrul Direcţiei de Insolvenţă a Persoanelor Fizice, scrie News.ro.

”Faţă de cele precizate, se impune diminuarea numărul total de posturi al Autorităţii cu 15, astfel numărul total este de 925, exclusiv demnitarii, din care pentru aparatul central 382, iar pentru comisariatele regionale pentru protecţia consumatorilor 543”, se mai precizează în proiectul de act normativ.

Sursa: economica.net

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...