Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Reducere de posturi la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor elimină 15 posturi contractuale vacante, potrivit unui proiect de Hotărâre publicat în dezbatere pe site-ul Ministerului Economiei, în subordinea căruia se află instituția.

”Având în vedere faptul că, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, din numărul total de posturi de 940 exclusiv demnitarii, un număr de 397 sunt la nivel central iar un număr de 543 sunt la nivel teritorial, este necesar ca, Hotărârea de Guvern nr. 700/2012 să se modifice în acest sens”, arată documentul.

Cele 15 posturi sunt vacante, nebugetate şi au statut de posturi contractuale, acestea fiind din cadrul Direcţiei de Insolvenţă a Persoanelor Fizice, scrie News.ro.

”Faţă de cele precizate, se impune diminuarea numărul total de posturi al Autorităţii cu 15, astfel numărul total este de 925, exclusiv demnitarii, din care pentru aparatul central 382, iar pentru comisariatele regionale pentru protecţia consumatorilor 543”, se mai precizează în proiectul de act normativ.

Sursa: economica.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Guvernul dorește să reducă adaosul comercial pentru toate alimentele importate și vândute în formă neprocesată: Anunțul Ministrului Agriculturii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Guvernul dorește să reducă adaosul comercial pentru toate alimentele importate și vândute în formă neprocesată: Anunțul Ministrului Agriculturii Toate produsele alimentare importate în România și comercializate ca materie primă, fără a fi procesate sau abatorizate, vor avea un adaos comercial limitat la 5% față de prețul de achiziție, similar celor 21 de produse incluse deja […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea