Red Bracelet – o campanie de susținere a adolescenților cu cancer inițiată de Mădălina Raiu, de la Şcoala Gimnazială „Dr. Petru Şpan” din comuna Lupşa

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Colectivul revistei ”Glasul Școlii Dr. Petru Şpan”, din comuna Lupşa se implică în sprijinirea adolescenților cu cancer. Ei o susțin pe colega lor, care a lansat campania ”Red Bracelet” ce constă într-un gest simplu, dar de mare însemnătate pentru cei bolnavi:

campanie”În ultimul timp numărul adolescenţilor care suferă de cancer a crescut remarcabil de mult. Este foarte trist să ştii că unii adolescenţi nu vor putea apuca să-şi trăiască viaţa şi să guste din încercările ei. Doamne, ce trist!

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Aceşti adolescenţi pot fi deprimaţi, mai puţin deprimaţi sau deloc. Am lecturat un articol tot cu o temă asemănătoare în urmă cu câteva zile, pe un site. Acolo scria că susţinătorii acestor adolescenţi şi-au tatuat pe diferite părţi ale corpului semnul „punct” şi „virgulă”. După ce le-a fost realizată capodepera pe locul dorit aceştia au postat nişte poze cu tatuajul făcut pe diferite reţele de socializare. Vă imaginaţi ce fericiţi au fost acei bolnavi când au văzut numărul susţinătorilor?

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Haideţi să dăm şi noi rădăcini unei campanii asemănătoare.

Tot ce trebuie să faceţi pentru a-i susţine pe acesţi luptători, care trec prin viaţă doar luând medicamente şi gândindu-se cât mai au de trăit, este să punem o brăţară rosie pe mână, apoi să postăm fotografia pe această pagină de facebook – https://www.facebook.com/pages/Red-Bracelet-Campanie-De-Sus%C8%9Binere-a-Adolescen%C8%9Bilor-Cu-Cancer/395104310691285?ref=hl.

SĂ LE ZICEM TUTUROR DESPRE ASTA!!!!

Haideţi să îi susţinem!!!”, scrie Mădălina Raiu

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei