Rămâi conectat

Actualitate

Record de echipe înscrise la Cupa Coca-Cola 2013 în judeţul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

*Ziarul „Unirea” – partener media al competiţiei de fotbal între licee

Astăzi, duminică, 10 februarie, este ultima zi a înscrierilor în cea mai importantă competiţie naţională de fotbal între licee, Cupa Coca-Cola, ediţia 2013. Peste 360 de licee din ţară s-au înscris deja la start, în cursa pentru a ajunge campioni naţionali la fotbal în sală. Competiţia debutează pe 25 februarie cu faza locală, urmând ca între 19 aprilie şi 12 mai să se desfăşoare faza regională, cu centre la Constanţa, Iaşi, Târgu-Mureş şi Timişoara. Finala Cupei Coca-Cola are loc la Bucureşti, între 24 şi 26 mai. Regulamentul competiţiei şi formularul de înscriere pot fi găsite pe site-ul www.cupacoca-cola.ro

*Albaiulianul Gicu Grozav – ambasadorul turneului

Atacantul albaiulian Gicu Grozav (22 ani), component al echipei reprezentative a României, este alături de Alexandru Maxim (transferat la Stuttgart) ambasadorul din acest an al Cupei „Cola-Cola”, program dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Federaţia Română de Fotbal. Vodafone România este sponsor principal, Intersport partener tehnic, iar în judeţul Alba, ziarul „Unirea” este partener media al atractivei competiţii, la fel ca şi în 2012.

Anul acesta, premiul pentru campioanele naţionale, la fete şi la băieţi, constă într-un cantonament la baza de pregătire a echipei naţionale de la Mogoşoaia, unde câştigătorii vor avea parte de o experienţă asemănătoare antrenamentelor „tricolorilor”, şi câte o tabletă pentru fiecare component şi antrenor. Jucătorii şi antrenorii echipelor vicecampioane vor primi câte un smartphone.

*22 de echipe din Alba!

În această ediţie, în Alba s-a înregistrat un record de echipe participante, 18 la masculin şi 4 la feminin (termenul final de înscriere fiind aseară). Dar iată combatantele: *masculin – Liceul Teoretic Teiuş, Liceul Tehnologic “Ştefan Manciulea” Blaj,  Liceul Teoretic “P. Maior” Ocna Mureş, Colegiul Tehnologic “Apulum” Alba Iulia, Liceul Tehnologic Sebeş, Colegiul Tehnic “Al. Domşa” Alba Iulia, Liceuş Tehnologic “Ţara Moţilor” Albac, Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, Liceul  Tehnologic Silvic Câmpeni, Seminarul Teologic Ortodox Alba Iulia, Colegiul Economic “Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia, Colegiul Tehnic “D. Pavel” Alba Iulia, Liceul de Arte Alba Iulia, Colegiul Naţional ”Inochentie Micu Clain” Blaj, Colegiul Naţional “Titu Maiorescu” Aiud, Colegiul Naţional “Avram Iancu” Câmpeni, Colegiul Militar Liceal “Mihai Viteazul” Alba Iulia, Liceul “Dr. Lazăr Chirilă” Baia de Arieş; *feminin – Liceul Tehnologic “Ştefan Manciulea” Blaj, Colegiul Naţional “Avram Iancu” Câmpeni, Liceul Tehnologic Sebeş, Liceul Tehnologic Silvic Câmpeni.

Menţionăm că faza judeţeană din 2012 (au participat doar 6 formaţii, din Alba Iulia) a fost câştigată de Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” care apoi, la faza zonală de la Tg. Mureş a fost la o remiză de calificarea în faza finală! La ISJ Alba va fi organizată tragerea la sorţi a grupelor şi stabilirea programului, competiţia urmând să se desfăşoare în mai multe localităţi. (D.H.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea