Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Record al polițiștiilor din Alba! 130 de amenzi aplicate zilnic șoferilor vitezomani, în perioada 13 – 19 aprilie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 13 – 19 aprilie 2015, poliţiştii rutieri din Alba au aplicat 903 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regimului legal de viteză. Acţiunea a făcut parte din calendarul campaniei „SPEED MARATHON” al poliţiilor rutiere europene TISPOL şi a avut drept scop reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regulilor rutiere privind viteza.

Citiți și Acțiunea SPEED Marathon: Șoferii VITEZOMANI, în ”vizorul” polițiștilor. AMENZILE aplicate celor care depășesc viteza maximă admisă

politia-rutieraPotrivit IPJ Alba, “în cele 7 zile de acţiune au fost folosite 12 aparate de măsurare a vitezei, iar poliţiştii au depistat 903 conducători auto care au depășit limita legală de viteză.

Aceştia au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 88.042 lei, iar faţă de 3 dintre ei, care au depăşit limita legală de viteză cu peste 50 de kilometri/oră, a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Totodată au fost constatate 8 infracţiuni la regimul rutier.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea