Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Recidivist din Alba Iulia, condamnat pentru OMOR, arestat din nou după ce a încercat să agreseze sexual o femeie 

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recidivist din Alba Iulia, condamnat pentru OMOR, arestat din nou după ce a încercat să agreseze sexual o femeie

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Alba, P.D., a fost arestat din nou după ce a agresat sexual o femeie într-un centru comercial. Informațiile indică faptul că acesta este recidivist și a fost condamnat în trecut pentru omor.

P.D. fusese eliberat din închisoare cu aproximativ nouă luni în urmă, după ce ispășise o pedeapsă de 8 ani pentru omor. Surse locale afirmă că bărbatul nu s-ar fi adaptat vieții în libertate și ar fi încercat de mai multe ori să comită infracțiuni pentru a reveni în penitenciar. Apropiații au relatat că acesta le-a spus că își dorește să se întoarcă la închisoare.

Dorința lui P.D. s-a împlinit în data de 12 ianuarie 2024, când a atacat o femeie într-un magazin din oraș. A fost reținut imediat de către polițiști, iar din 13 ianuarie se află în stare de arest preventiv, fără a contesta măsura luată.

Acesta nu este primul episod infracțional al lui P.D.. În urmă cu zece ani, bărbatul a fost arestat preventiv și apoi condamnat pentru omor, în urma unei agresiuni împreună cu alți doi tineri. Victima, un bărbat, a fost bătut și lăsat în albia unui pârâu, unde a fost găsit decedat dimineața următoare.

Cu toate că a solicitat eliberarea condiționată în 2021, cererea sa a fost respinsă de judecători, având de executat o pedeapsă totală de aproximativ 8 ani pentru omor. Executarea pedepsei a început în 2016 și s-a încheiat în mod legal în 17 aprilie 2023.

Acum, P.D. riscă cel puțin 5 ani de închisoare pentru tentativa de viol, adăugându-se astfel la istoricul său infracțional deja grav.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea