Rămâi conectat

Actualitate

Recent înfiinţat, Rotary Club Aiud a organizat o primă acţiune cu scop caritabil

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recent înfiinţat, Rotary Club Aiud a organizat o primă acţiune cu scop caritabil. Întrucât scopul principal al Rotary Club este acela de a încuraja şi cultiva idealul serviciului în folosul comunităţii, cei 27 de membri ai clubului aiudean au susţinut o acţiune de distribuire a unor pachete alimentare unui număr de 45 de familii aflate în situaţii foarte delicate.

“Iniţiativa membrilor Rotary Club Aiud, marea majoritate lideri ai profesiunilor, antreprenoriatului şi ai comunităţii, care se dedică serviciului umanitar, a fost un prim pas pentru tot ceea ce înseamnă dezvoltarea unor proiecte viabile, care să contribuie la sprijinirea persoanelor care se confruntă cu probleme deosebite. Fără a face din activităţile sale o laudă la adresa intenţiilor caritabile, Rotary Club Aiud îşi propune să cultive valorile sociale şi să promoveze exemple de bune practici pentru tot ceea ce înseamnă implicarea şi spiritul civic de care trebuie să dăm dovadă cu toţii.

Asta în condiţiile în care principiile Rotary, asumate pe deplin de către membrii clubului recent înfiinţat la Aiud, propun de asemenea şi practicarea unor înalte standarde etice şi profesionale, încurajarea înţelegerii între oameni, a bunelor intenţii şi nu în ultimul rând dezvoltarea cunoştinţelor, în scopul punerii lor în slujba ideilor de a servi binelui comunităţii”, se arată într-un comunicat de presă al Rotary Club Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea