Rămâi conectat

Ştirea zilei

Reabilitarea Stadionului din Micești: Licitația pentru documentația tehnică și execuția lucrărilor, lansată de Primăria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Municipiului Alba Iulia a lansat o licitație pentru lucrări de reabilitare, în cadrul proiectului „Demolare construcție tip vestiar + copertină acces teren + gradene și împrejmuire”, sursa de finanțare a investiției fiind din bugetul local.

Imobilul este amplasat în Municipiul Alba Iulia, (Micești) str. Drăgășani, FN, fiind amplasat în intravilanul municipiului Alba Iulia; nu este inclus în lista monumentelor istorice sau în zona de protecţie a acestora.

Municipiul Alba Iulia are în proprietate conform HGR nr. 974/2002, anexa 2, BAZA SPORTIVĂ STADION MICEȘTI. Aceasta este formată dintr-un teren cu dimensiunile 95 m x 56 m , cu suprafaţa de joc din gazon natural. Terenul este înconjurat pe toate laturile de un taluz de pământ care formează o barieră de protecţie a stadionului față de vecinătăţi.

Taluzul este spart pe partea de Sud-Vest de o construcţie în stare avansată de degradare care adăposteşte spații pentru jucători . Construcţia în suprafaţă de 50 mp are o structură din zidărie portanță și este acoperită cu plăci de azbociment. Pe zona de vest a taluzului sunt amplasate gradene , iar între terenul de fotbal și taluz este poziţionată o împrejmuire din stâlpi metalici și plasă rabiț actualmente în stare avansată de degradare . Având în vedere cele prezentate mai sus propunem demolarea obiectivului și aducerea terenului la formă iniţială în vederea construirii unei baze sportive complexă.

Deoarece construcţiile sunt în stare avansată de degradare, prezentând pericol pentru oameni, Municipiul Alba lulia , având în vedere cuprinderea în cadrul subprogramului “Complexuri Sportive “din Programul Național de construcţii de interes public sau social a obiectivului Construire Bază Sportivă TIP 1- Micești, doreşte demolarea în siguranţă a acestora.

Elemente care trebuie demolate: platforme betonate, structuri din beton armat, zidării, confecţii și împrejmuiri metalice, etc.

Durata totală a contractului de achiziţie servicii proiectare şi lucrări de execuţie este de 2 luni de la data comunicată prin ordinul de începere a lucrărilor, structurată după cum urmează :

Faza 1 – Proiectare: 30 zile defalcată astfel:
• elaborare proiect faza Documentaţia pentru obţinerea avizelor şi acordurilor, PAD (DTAD), CS, POE – 30 zile calendaristice de la comunicarea ordinului de începere.

Faza 2: – execuţia lucrărilor de demolare
• Etapa 2 cuprinde: 30 zile calendaristice, după obţinerea autorizaţiei de demolare şi comunicarea ordinului de începere, defalcată astfel:
• asigurarea organizării de şantier şi a tuturor demersurilor pentru realizarea lucrărilor de execuţia lucrărilor conform documentaţie tehnico -economice


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton 

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia, vă invită să participați, în ziua de 26 Aprilie 2024, la Programul educativ – sportiv ”START LA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea