Rămâi conectat

Sport

RC Gura Humorului – CSU Rugby Alba Iulia 38-7 (26-0) | Echipa din Moldova a cucerit Cupa Tissot

Dan HENEGAR

Publicat

în

După ce etapa trecută a repurtat primul succes din istorie în Divizia Națională de Seniori, acasă cu CSM Bucovina Suceava, CSU Rubgy Alba Iulia a pierdut în etapa a 15-a a celui de-al doilea eșalon valoric, în deplasarea de la Gura Humorului, scor 7-38 (0-26).

Punctele vizitatorilor au fost în urma unui eseu de penalizare, echipa din Cetatea Marii Uniri având probleme majore de efectiv înaintea acestei deplasări, în fieful ocupantei poziției a 6-a, vizitatorii abia reușind să strângă numărul necesar de jucători.

Cu acest prilej, a fost înmânată echipei învingătoare trofeul Cupa Tissot, dăruită pentru această confruntare de susținătorul comun al celor două formații prietene, Albini Prassa (prin Ion Schiau). De asemenea, căptanul oaspeților, Florin Coge, a fost premiat cu un ceas marca Tissot, în uyrma voturilor adversarilor. În etapa următoare, sâmbătă, de la ora 11.00, pe terneul doi al Stadionului „Cetate”, CSU Rugby Alba Iulia va primi replica penultimei clasate, CSUAV Arad.

Două reprize total diferite, de parcă am fi fost două echipe. A doua repriză am dominat evident. Avem regrete față de aceasta partidă: fără accidentarile din lot, probabil că altul ar fi fost rezultatul. Si azi abia am reușit să ne încropim, ca să putem disputa partida. Echipa e în crestere si avem nădejde ca vom realiza un meci bun cu Aradul săptămâna viitoare. A fost o plăcere să jucăm cu prietenii noștri de la Humor și îi felicităm că au păstrat (deocamdată) Cupa Tissot. Mulțumiri lui Ion Schiau pentru faptul că a instituit această cupă si susține cu tot sufletul rugbyul nostru. Hai Alba Iulia!”, a punctat istoricul Marius Rotar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea