Rămâi conectat

Sport

Răzvan Fetița a revenit la antrenamentele Unirii Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia speră într-o redresare miraculoasă a situației din punct de vedere financiar, iar toată strategia fotbalistică a “lanternei roșii” din Seria a 9-a va fi stabilită în cursul săptămânii viitoare, după ce vor fi elemente viabile.

“Alb-negrii” au la îndemână trei variante: plecarea lui Nicolae Stanciu în China (caz în care vor primi peste 100.000 de euro), implicarea unui sponsor privat (președintele Mihai Dăscălescu susține că va afla un verdict până la începutul lunii viitoare, adică la începutul săptămânii viitoare), dar și preluarea clubului de către primăria municipiului reședință de județ (se așteaptă ca în 10 februarie se fie votată o sumă de bani). La antrenamentele grupării din Cetatea Marii Uniri a revenit, zilele trecute, Răzvan Fetița (31 de ani), fotbalist care în urmă cu puțin timp, sătul de atâtea promisiuni neonorate, și-a solicitat actele, intenționând să se despartă de divizionara terță. Cu toate că s-a aflat în negocieri cu CSU Alba Iulia, în contextul în care lucrurile s-ar îmbunătăți și și-ar primi restanțele de aproape un an, atacantul ar continua la formația din Liga a 3-a (devenind astfel cel mai vârstnic echipier. De plidă, la reunire, cel mai experimentat jucător a fost Radu Scrob, de 23 de ani). În plus, și alți jucători care au părăsit gruparea în vară ar opta pentru o revenire la Unirea Alba Iulia, în cazul în care va exista stabilitate.

Tot de la începutul următoarei săptămâni este prevăzut timp de 10 zile un semi-cantonament centralizat la Alba Iulia, cu două antrenamente zilnice și masa la Stadionul “Cetate”, pentru încărcarea bateriilor din punct de vedere fizic. Până atunci, sâmbătă, cu prilejul unui joc-școală ce se va desfășura pe terenul de la Oarda de Jos, antrenorii Marcel Rusu și Mircea Oprea se vor edifica asupra potențialului celor 6 jucători noi, prezenți la reunire și aflați în probe: Cîrloanță (atacant, 20 de ani, Unirea Ungheni), Caciuc (fundaș dreapta, 17 ani, Viitorul Brațca, Bihor), Ispas (atacant, 22 ani, Performanța Ighiu), Colto (atacant, 26 de ani, Voința Horoatu Crasnei, Sălaj, și Germania, ligile inferioare), Gheorghete (portar, 27 ani, ligile inferioare Germania), Vâjdea (fundaș, 20 ani, Gloria Geoagiu). Uniriștii au reluat pregătirile cu 23 de jucători, dintre care 6 în probe și 7 juniori. Pentru evitarea retrogradării sunt vizate 7-8 transferuri, sunt negocieri în derulare, totul depinzând de rezolvarea problemelor financiare (încheierea perioadei de transferuri este în 14 februarie). Cu 8 puncte în 15 runde, Unirea are la dispoziție 13 jocuri în partea a doua a sezonului și trebuie să depășească pe Sănătatea Cluj (11 puncte) și Avântul Reghin (14 puncte).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea