Rămâi conectat

Curier Județean

Razii poliţieneşti în week-end

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

lPoliţiştii rutieri din cadrul Serviciului de Ordine Publică precum şi cei din cadrul Biroului de Poliţie Rutieră Sebeş au organizat şi desfăşurat acţiuni pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă în rândul participanţilor la trafic. Cu ocazia acestor acţiuni au fost aplicate 103 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 15.009 lei.
lPoliţiştii din oraşele Zlatna şi Ocna Mureş au organizat şi desfăşurat acţiuni preventive ce au avut drept scop asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, pe raza de competenţă. Cu acest prilej au fost aplicate 41 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.899 lei.
lPoliţiştii din Aiud au organizat o acţiune preventivă cu ocazia târgului de ţară ce s-a desfăşurat pe raza municipiului. În cadrul acestei acţiuni au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.375 lei, au fost confiscate bunuri în valoare de 480 lei şi au fost constatate 2 infracţiuni. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

“NUNTA DE AUR 2024”, pentru cuplurile care împlinesc 50 ani de căsătorie, la Alba Iulia: Înscrieri până în data de 10 mai

Ziarul Unirea

Publicat

în

“NUNTA DE AUR 2024”, pentru cuplurile care împlinesc 50 ani de căsătorie, la Alba Iulia: Înscrieri până în data de 10 mai Primăria Municipiului Alba Iulia organizează în data de 16 mai 2024 nunta de aur pentru cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie. Înscrierile se fac până în 10 mai. Citește și: 13 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea