Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Razie în talciocul din Alba Iulia. Mărfuri confiscate de polițiști – cafea, biciclete, aparatură electronică, telefoane

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul unei acțiuni a polițiștilor în talciocul din Alba Iulia, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 9.000 de lei şi confiscate bunuri în valoare de peste 3.800 lei.

Duminică, între orele 09,00-14,00, poliţiştii au fost prezenţi în talciocul din Alba Iulia, unde au acţionat pentru menţinerea siguranţei civice dar şi pentru verificarea modului în care sunt efectuate activităţile de comerţ precum şi pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care încalcă prevederile legale.

Potrivit IPJ Alba, “la acţiune au participat 19 poliţişti, din structurile de investigaţii criminale, ordine publică şi rutieră, care au fost sprijiniţi de jandarmi şi care, în cele 5 ore de acţiune, au constatat 50 de abateri contravenţionale, în valoare de 9.300 de lei, cele mai multe (30) de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, poliţiştii au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale la Legea 16/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 8 la Legea 12/1990 privind comerţul.

Au fost efectuate controale la 49 de comercianţi şi s-a dispus confiscarea de bunuri în valoare de 3.884 lei (cafea, 8 biciclete, aparatură electronică, telefoane mobile, etc), pentru care cei care le ofereau spre vânzare, nu au putut prezenta documente de provenienţă.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea