Rămâi conectat

Curier Județean

Razie în blocul ”Turturica” din Alba Iulia, unde jandarmii și polițiștii au căutat persoane certate cu legea. 500 de oameni, legitimați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agenţi ai Poliţiei municipiului Alba Iulia, ai Poliţiei Locale Alba Iulia, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, specialişti ai DSP Alba, SC Electrica şi Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia au desfăşurat o amplă acţiune în blocul G2 situat pe str. Arnsberg nr. 20 în municipiul nostru.

Echipele au acţionat marți între orele 7.00 şi 9.30. S-a urmărit prevenirea şi combaterea faptelor de natură antisocială, a furtului de energie electrică şi pe linie de sănătate publică. Totodată s-a vizat şi depistarea unor eventuale persoane certate cu legea, urmărite local sau naţional.

Au fost legitimate aproape 500 de persoane.

Poliţiştii locali au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale ca urmare a depistării unor persoane care locuiau fără forme legale sau aveau expirate documentele de identitate.

Nu au fost depistate persoane urmărite ca urmare a comiterii unor infracţiuni.

”Este o zonă pe care o admitem ca fiind simptomatică, din punctul de vedere al siguranței civice. Sigur, ni se semnalează deseori faptul că blocul G2 este scena unor derapaje de la lege, dar asta nu înseamnă că prin astfel de acțiuni dorim să compromitem oameni cinstiți și nici să instaurăm dictatura chipiului sau a bastonului. Ne-am alăturat demersului Poliției Municipiului Alba Iulia cu efective din Poliția Locală, dar și cu angajați ai DAS Alba Iulia, tocmai pentru că știm, cunoaștem în amănunt viața traită acolo. Inițiativa trebuie privită în cheie pozitivă, având rostul de a “imuniza” , mai mult decât a combate, apărand atât interesele celor care locuiesc acolo, dar și a locuitorilor din proximitate. Le mulțumesc și jandarmilor pentru asta, tuturor celor care s-au implicat“, a declarat Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea