Rămâi conectat

Curier Județean

RAZIE în Blaj şi localităţile limitrofe: 199 de persoane legitimate, 157 de autovehicule și 11 firme controlate, 3 percheziții domiciliare și amenzi de aproape 40.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Seria acţiunilor cu efective suplimentare, organizate de IPJ Alba, ce au ca scop creşterea siguranţei cetăţenilor, a continuat la Blaj. Ieri, 2 noiembrie, poliţiştii au aplicat 123 de sancţiuni contravenţionale, au constatat 4 infracțiuni, din care 3 flagrante şi au identificat 3 autori de infracțiuni.

La data de 2 noiembrie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu Poliţia Municipiului Blaj şi Secţiile de Poliţie Rurală Blaj şi Jidvei, au organizat, în municipiul Blaj şi în localităţile rurale arondate, o acţiune cu efective mărite la care au participat 45 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale şi investigare a criminalităţii economice.

Acţiunea a avut ca scop menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracţiunilor de natură judiciară, prevenirea accidentelor rutiere precum şi prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul silvic şi economico-financiar.

Au fost legitimate 199 de persoane, au fost controlate 157 de autovehicule şi au fost efectuate 11 controale la societăţi comerciale şi 5 la obiective asigurate cu pază şi au fost făcute 3 percheziţii domiciliare.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost constatate 4 infracțiuni, din care 3 în flagrant delict şi au fost identificate 3 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

Totodată, au fost aplicate 123 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 39.635 lei, din care 15 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 12 la legea 12 din 1900 privind comerţul, una la Legea 333/2003 privind paza bunurilor, una la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice 94 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative. Au fost confiscate bunuri în valoare de 835 de lei (alcool, legume – fructe şi material lemnos).

Poliţiştii au reţinut 6 permise de conducere.

FOTO: ARHIVA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea