Rămâi conectat

Ştirea zilei

Răzbunare prin incendiere între moţi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Garda de Intervenţie Câmpeni a fost solicitată să intervină luni, 13 iunie, în jurul orei 11.10, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit, din localitatea Coceşti, comuna Avram Iancu. La faţa locului pompierii militari s-au deplasat cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Avram Iancu. Ca urmare a incendiului au ars acoperişul casei de locuit confecţionat din lemn cu învelitoare din azbociment pe o suprafaţă de aproximativ 24 mp. Valoarea pagubelor a fost estimată de pompieri la 2.500 de lei, iar bunurile salvate nu depăşesc circa 3.000 de lei. Cauza probabilă a incendiului este acţiunea intenţionată, cercetările fiind continuate de către poliţie, a declarat plt. Alina Bălaş, purtătorul de cuvânt al ISU Alba.
Şi pompierii militari de la punctul de lucru din Sebeş al Detaşamentului de Pompieri Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 3.30 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit din Sebeşel, comuna Săsciori. Pompierii militari s-au deplasat la locul sinistrului cu 3 autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Săsciori. Flăcările au cuprins acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 65 mp, acoperişul anexei gospodăreşti pe o suprafaţă de circa 34 mp şi 4 mc de scândură. Bunurile distruse au fost estimate de pompieri la circa 3.000 de lei, iar valoarea materialelor protejate se cifrează la aproximativ 7.000 de lei. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 7.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 3.000 lei.
După o zi de la producerea incendiului, anchetatorii – pompieri militari şi poliţişti, nu au ajuns încă la nicio concluzie cu privire la cauza şi împrejurările izbucnirii focului, dar nu exclud nici posibilitatea unei acţiuni intenţionate, a mai spus plt. Alina Bălaş. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Spectacolul de ARTIFICII de 1 Decembrie de la Alba Iulia, ÎNTÂRZIERE de mai bine de o oră: ”Haideți odată că le este frig la copilași”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spectacolul de ARTIFICII de 1 Decembrie de la Alba Iulia, ÎNTÂRZIERE de mai bine de o oră: ”Haideți odată că le este frig la copilași”

După o zi plină, cu momente festive, solemne și de evocare a istoriei, cei care au venit să sărbătorească Ziua de 1 Decembrie la Alba Iulia și-au dorit să se relaxeze cu mult așteptatele artificii.

Citește și: LIVE VIDEO| Spectacol grandios de artificii, de 1 Decembrie 2023, la Alba Iulia! Mii de oameni s-au strâns pentru a privi show-ul pirotehnic din Cetate

 

Dar în oraşul în care acum 105 de ani a avut loc Unirea Transilvaniei cu România şi formarea României Mari, spectacolul de artificii s-a lăsat așteptat, începând cu mai bine de o oră mai târziu decât era anunțat în programul oficial.

Motivele pentru care artificiile au fost amâmate se pare că au fost întârzierile produse în cadrul spectacolului artistic.

Oamenii adunați în Piața Cetății pentru a admira focul de artificii și-au exprimat nemulțumirea în postări pe rețelele de socializare în care cereau lămuriri privind întârzierea, dar și ora la care avestea vor avea loc.

Spectacolul de artificii a început totuși în jurul orei 21.40, după mai bine de o oră de întârziere, și deși au fost spectaculoase , mulți oameni, în special familiile cu copii au renunțat să mai aștepte și au plecat spre casă.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare