Rămâi conectat

Actualitate

Raluca Turcanu, ministrul Muncii: „Alocaţiile pentru copii vor creşte cu 20% de la 1 ianuarie. Copiii vor primi 214 lei lunar”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Raluca Turcan, ministrul Muncii și Protecției Sociale, a transmis prin intermediul paginii de socializare, faptul că alocațiile pentru copii vor crește cu 20% de la 1 ianuarie, astfel alocația pentru copiii cu vârste între 2 și 18 ani va ajunge la suma de 214 lei pe lună.

„Alocaţiile pentru copii vor creşte cu 20% de la 1 ianuarie 2021, conform calendarului stabilit, exact cum am promis. Copiii cu vârste între 2 şi 18 ani vor primi, din ianuarie, 214 lei lunar”, a transmis ministrul Muncii.

Turcan a precizat că alocațiile pentru copiii până în doi ani și pentru copiii cu handicap, cu vârsta de maximum 18 ani, vor creşte la suma de 427 de lei pe lună.

„Pentru copiii până în 2 ani şi copiii cu handicap până la 18 ani, cuantumul alocaţiei va fi de 427 de lei lunar”, a precizat ministrul Muncii.

Senatul a votat ca alocațiile copiilor să fie majorate cu 20% de la 1 ianuarie. Din 2022, suma alocației se va indexa anual cu rata inflației. De asemenea, senatorii au mai operat și alte modificări asupra proiectului de lege trimis înapoi de președintele Klaus Iohannis pentru reexaminare. Camera Deputaților are votul final în Parlament asupra acestui proiect care modifică OUG privind alocațiile.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea