Rămâi conectat

Actualitate

Raed Arafat: „Stăm mult mai bine decât majoritatea ţărilor europene. Am ajuns pe zi să vaccinăm peste 30.000 de persoane”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Secretarul de stat Raed Arafat, șeful DSU, a declarat că România stă mult mai bine decât majoritatea țărilor europene, cu peste 30.000 de oameni vaccinați pe zi”.

„La acest moment singura frână care este cantitatea vaccinului care se primește. Aici sunt aspectele de livrare pe care le ştiu colegii de la Comitetul de Vaccinare. Dacă ne comparăm cu alte ţări şi există site-uri care ne compară, nu e o chestie băgată de România să spunem că ne lăudăm. Stăm mult mai bine decât majoritatea ţărilor europene.

Noi avem deja 2% vaccinaţi. Dacă vedeţi harta Europei cu 2% vaccinaţi sunt încă două-trei ţări care au atins această cifră. Sunt ţări care sunt mult sub noi. Sunt ţări care sunt sub 1%, aşa că România totuşi este în rândul ţărilor care au fost mai active în acest sens.

CITEȘTE ȘI: A șasea tranșă de vaccin Pfizer-BioNTech sosește mâine în România: Aproape 100.000 de doze vor ajunge în țară

Eu zic că modul de organizare, faptul că s-a implicat Ministerul Apărării, faptul că s-a colaborat între noi toţi, Ministerul Apărării cu DSU, cu Ministerul Sănătăţii, faptul că au fost implicate resurse la nivel naţional, logistice, personal medical. A fost organizat din punctul meu de vedere, destul de eficient ca să putem vaccina mai mulţi.

Am ajuns pe zi să vaccinăm peste 30.000 de oameni. Toate ţările au probleme. Orice problemă care poate fi corectată, sunt covins că colegii o vor corecta, dar nu e nimeni care să poată să spună: e perfect la mine totul. Ideea este ce realizăm şi rezultatul nostru în acest moment, este un rezultat bun. Echipa de vaccinare şi-a făcut treaba, din punctul meu de vedere”, a declarat Raed Arafat, conform Antena3.ro.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea