Rămâi conectat

Ştirea zilei

Raed Arafat, șeful DSU, despre măsurile restrictive: „Nu s-a pus problema să relaxăm din cauza protestelor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a dicustat referitor la existența unor discuții privind relaxarea anumitor restricții, dar nu datorită protestelor stradale din ultimele zile, arată DCNEWS.ro.

„Nu s-a pus problema să relaxăm din cauza protestelor. Proteste au fost și în alte țări și ați văzut că și în celelalte țări măsurile lor au continuat. Este de înțeles de ce protestează o parte din lume.

Este acest sentiment că nu mai putem, că nu mai merge, că de ce măsurile continuă și nu s-a rezolvat problema. E foarte greu să explici oamenilor comportamentul unor astfel de patogeni, cum se comportă, cum este situația.

Adică noi nu putem să vedem numai o voce care acum vine și îți spune: „să nu luați măsuri, că nu mai vrem măsuri, că noi nu mai vrem, nu mai vrem mască, nu mai vrem nimic”, și să neglijăm faptul că e foarte multă lume care știe care e situația, care așteaptă să se vaccineze, care dorește să iasă din această situație, dar făcând-o, să zicem, conform recomandărilor sanitare și care o să vină să ne întrebe: „de ce nu ați făcut nimic să preveniți situația la care am ajuns?”.

Deci aici este balanța la care trebuie să ajungem și să luăm în considerare părerea experților”, a declarat Raed Arafat la TVR.

Sursa: DCNEWS.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea