Rămâi conectat

Actualitate

Raed Arafat anunță când am putea reveni la viața de dinainte de pandemie. „Există două condiții”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Românii s-ar putea bucura în sfârșit de vești bune. Revenirea la o viață cât de cât normală s-ar putea produce spre finalul acestui an, în condițiile în care campania de vaccinare merge bine și se respectă în continuare măsurile de prevenire a infectării cu SARS COV-2, susține șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

“Dacă campania de vaccinare merge foarte bine și sper să continue – avem o campanie care, comparativ cu alte țări, are succes și are un număr suficient de oameni vaccinați – dacă totul merge bine, este posibil ca pe la toamnă- iarnă să ne vedem că avem un număr suficient de vaccinați ca să întrerupem răspândirea.

Dar avem și necunoscute: ce tulpini noi mai apar… Până acum, totul este ok, sub control.

Poate că va trebui să fie făcute anumite modificări la vaccin, poate mai trebuie făcute rapeluri. Acum oamenii de știință și de cercetare lucrează. Eu cred, către sfârșitul anului am putea să ajungem la o situație mult mai bună decât a fost până acum, cu condiția celor două traiectorii: vaccinarea să continue și măsurile de protecție să continue până la momentul la care considerăm că suntem în siguranță să începem să relaxăm din aceste măsuri”, a declarat Raed Arafat la TVR.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții Paşaportul simplu temporar se eliberează doar în situaţii de urgenţă ce presupun deplasarea în străinătate sau continuarea călătoriei ori reglementarea şederii/situaţiei juridice a cetăţenilor români aflaţi în străinătate care nu mai posedă documente de călătorie valabile, se arată în proiectul adoptat luni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea