Rămâi conectat

Actualitate

Radu Roşian rămâne în continuare liderul democrat-liberalilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Măsurile luate recent la Cugir prin care au fost schimbaţi din funcţii administratorul special şi managerii de la UM Cugir şi Fabrica de Arme n-au rămas se pare fără ecou, în mod special, la vârful conducerii organizaţiei democrat-liberalilor cugireni. Din câte am aflat, de câteva ori, liderul organizaţiei D-L, Radu Roşian şi-a exprimat intenţia de a demisiona din funcţia de preşedinte, în semn de protest faţă de deciziile luate de mai marii Romarm, dar de fiecare dată greii din judeţ ai partidului l-au convins să renunţe la intenţiile sale.

Tot pe surse am aflat că, în situaţia creată s-au găsit şi unii „amatori” dispuşi să ia în mâini frâiele organizaţiei, mai ales acum când s-au văzut cu sacii în căruţă, pe funcţii destul de mari, graţie mai întâi de toate, carnetului de partid. Cum spiritele pe această temă au început să se încingă, existând riscul unor conflicte în interiorul partidului, a fost nevoie de o intervenţie fermă din partea conducerii judeţene, care să clarifice situaţia.
Prezent marţi spre seară la Cugir, vicepreşedintele PD-L Alba, Ion Dumitrel a avut lungi discuţii cu membrii Biroului Permanent local, reuşind ca după furtunoase dezbateri să liniştească apele. După cum am aflat, Dumitrel a venit cu un mesaj clar şi anume, acela că este dăunător pentru partid ca la mai puţin de un an până la alegerile locale să apară disensiuni legate de luptă pentru putere în PD-L Cugir şi a chemat la unitatea membrilor de partid. Domnia sa s-a pronunţat pentru rămânerea în continuare a lui Roşian la cârma organizaţiei având în vedere experienţa sa politică, subliniind faptul că este nevoie însă să conlucreze bine, cu toţi membrii partidului şi factorii implicaţi la nivel decizional în cadrul celor două unităţi cugirene, conduse de democrat liberali. Potrivit aceloraşi surse, Roşian a acceptat propunerea d-lui Dumitrel asigurându-l pe acesta ca vă întări relaţiile din cadrul organizaţiei şi va avea o colaborare tot mai bună cu managerul general de la UM Cugir, Marin Morariu   (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea