Rămâi conectat

Politică Administrație

Radu Cristian, consilier local al municipiului Sebeș, mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății : „Le mulțumesc tuturor cadrelor medicale din spitalul orașului nostru”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Radu Cristian, consilier local al municipiului Sebeș, mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății : „Le mulțumesc tuturor cadrelor medicale din spitalul orașului nostru”

Radu Cristian, consilier local al municipiului Sebeș, a postat un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, marcată astăzi, 7 aprilie, pe pagina sa de socializare din mediul online.

„Ziua Mondială a Sănătății este sărbătorită în fiecare an pe data de 7 aprilie.

De mai bine de 70 de ani, această zi reprezintă un moment prielnic pentru a fi atenți la un aspect important din viața fiecărei persoane și de a lua parte la activități prin care să beneficiem de o sănătate mai bună.

Spitalul Municipal din Sebeș necesită în continuare o serie de investiții majore pentru binele și bunăstarea pacienților săi, lucru pentru care eu, împreună cu membrii echipei mele, vom lupta pentru fiecare cent, care ar putea salva vieți.
Doresc, cu ocazia acestei zile, să le mulțumesc tuturor cadrelor medicale din spitalul orașului nostru, care lucrează din greu pentru pacienții pe care au jurat să îi trateze. Deși există o lipsă mare de investiții, acești oameni muncesc zi și noapte pentru a ne recăpăta sănătatea.

Cu ocazia acestei zile, doresc să urez tuturor celor dragi mie „sănătate de fier” și mulți ani sub paza unui stil de viață sănătos!”, a scris consilierul local Radu Cristian, pe pagina sa de socializare din mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea