RADARE în cascadă, duminică, pe DN67 C și pe raza comunelor Săsciori și Șugag: 3 permise reținute și amenzi de peste 10.000 de lei

Duminica trecută, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au acţionat pentru creşterea siguranței rutiere pe DN 67 C. Două aparate radar au fost amplasate în sistem cascadă, iar poliţiştii au depistat 33 de şoferi ce au încălcat nomele privind circulaţia pe drumurile publice.

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 ianuarie a.c., Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au organizat, pe DN 67 C şi pe raza comunelor Săsciori şi Şugag, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate, în special, vitezei excesive.

Poliţiştii au folosit două aparate radar ce au fost amplasate în sistem cascadă şi au depistat 25 de conducători auto ce au depăşit limita vitezei legale. Alţi 8 şoferi au fost sancţionaţi contravenţional pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, doi dintre aceştia fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Au fost reţinute 3 permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 10.440 lei.

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...