Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Rabla Local 2023: Șoferii mai au o singură zi la dispoziție să scape de maşina veche în schimbul a 3.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rabla Local 2023: Șoferii mai au o singură zi la dispoziție să scape de maşina veche în schimbul a 3.000 de lei

Șoferii care vor să scape de mașina veche și să se înscrie în Programul Rabla Local o mai pot face, și asta pentru că programul este încă în derulare. În schimbul casării vor primi un stimulent de 3.000 de lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

O singură zi mai au la dispoziție cei care vor să se înscrie în Programul Rabla Local, ce se va încheia pe 29 septembrie. În acest program, cei care își casează mașina nu sunt obligați să își cumpere una noua. În prezent, sunt peste 29.000 de persoane înscrise, cu peste 30.400 de autovehicule casate.

După încheierea programului, primăriile vor fi notificate cu numele şi numărul persoanei care s-a înscris, apoi instituţia va începe implementarea programului, mai exact va aştepta să vină cetăţenii să depună documentele, certificatul de radiere iar în schimb să primească prima de casare.

De asemenea, vin veşti bune de la Ministerul Mediului. Se ia în calcul o nouă ediție a Programului Rabla Local, până la sfârșitul anului, după ce doar aproximativ 30 000 de doritori s-au înscris în prima ediție. Programul Rabla Local a asigurat fonduri pentru casarea a 100.000 de mașini vechi.

Sursa: observatornews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea