Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

„Putin este un om din ce în ce mai izolat”. Ministrul Britanic al apărării spune că Rusia este mult întârziată față de plan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Putin este un om din ce în ce mai izolat”. Ministrul Britanic al apărării spune că Rusia este mult întârziată față de plan

Președintele rus Vladimir Putin, a declarat, joi, că „operațiunea sa militară specială” din Ucraina „decurge conform planului”. Secretarul Apărării din Marea Britanie, Ben Wallace, are o părere foarte diferită. El spune că Rusia are întârziere semnificativă.

„În ciuda distrugerii și bombardamentelor îngrozitoare de zi cu zi a zonelor civile și a orașelor, ucrainenii ies în timpul zilei, își măsoară forțele, resping atacurile și continuă să lupte”, a declarat ministrul apărării pentru BBC.

„Rusia a acumulat un număr semnificativ nu doar de morți, ci și dezertări și oameni care se predau, iar un număr semnificativ de tehnică de luptă și echipamente au fost distruse”, a adăugat el.

El a subliniat, de asemenea, eșecul forțelor ruse de a lua capitala, Kiev – și planificarea logistică slabă în jurul vehiculelor și hranei pentru trupe.

Despre președintele Putin, dl Wallace a spus: „Este un om împachetat în sancțiuni provocate de el însuși. Este un om care a încălcat fiecare lege internațională. Este un om din ce în ce mai izolat”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

RMGC propune noi revendicări în România: se concentrează pe două inițiative cheie. Situația de la Roșia Montană.

Bogdan Ilea

Publicat

în

RMGC propune noi revendicări în România: se concentrează pe două inițiative cheie. Situația de la Roșia Montană Roşia Montană Gold Corporation (RMGC), compania care administrează proiectul minier aurifer de la Roşia Montană, a cerut Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) să extindă licența de exploatare a zonei auro-argintifere pentru un termen suplimentar de cinci ani. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea