Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alina Marescu, în concursul de Miss organizat de MAI pe Facebook

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alina Marescu ISU AlbaPurtătorul de cuvânt al ISU Alba, plt. maj. Alina Maria Marescu-Dumitrescu, a fost inclusă în concursul de Miss organizat, pe Facebook, de Ministerul Afacerilor Interne (MAI), câștigătoarea urmând să apară pe coperta paginii de Facebook a ministerului, în perioada 1-8 martie, dar şi pe coperta revistei „Pentru Patrie”.

MAI organizează, online, un concurs de Miss la care pot lua parte angajate din structurile ministerului.

Alina Marescu a strâns de marți seara, până miercuri la ora 14.00, aproape 800 de like-uri. Ea poate fi votată timp de o săptămână, fotografia sa fiind postată pe pagina de Facebook ”Ministerul Afacerilor Interne, România”.

Alina Marescu este căsătorită și are 34 de ani.

„Vă invităm să alegem împreună fotografia care va fi coperta paginii noastre în perioada 1-8 martie a acestui an! Timp de o săptămână, veţi avea ocazia să le vedeţi şi să le apreciaţi pe colegele noastre de la Politia Romana – www.politiaromana.ro, Jandarmerie, Poliţia de Frontieră Română, IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Academia de Poliţie A.I.Cuza sau de la alte structuri ale ministerului. Cea mai apreciată fotografie a colegelor noastre va fi coperta paginii Facebook a MAI şi va fi publicată pe coperta ediţiei din martie a Revistei Pentru Patrie. Aşteptăm şi alte fotografii ale colegelor noastre (în uniformă+ nume, prenume şi unitatea din care face parte) prin mesaj privat. Acestea vor fi publicate în fiecare zi, până pe data de 27 februarie”, se arată în anunţul publicat contul de Facebook al MAI.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea