Publicitate electorală| SĂ FACEM ALTUL, MAI TRAINIC ŞI MAI FRUMOS

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În orașul în care nu s-a construit nici măcar un pod în ultimii 30 de ani, a ajuns să pară o fantasmagorie, un vis irealizabil, construcția unuia. Încă din 2007, expertiza tehnică realizată de SC Bomaco SRL, stabilește starea tehnică a podului de la Partoș ca fiind IV, adică NESATISFĂCĂTOARE.

“Podul principal, respectiv cel pe arce, nu asigură elementele necesare pentru un drum național”. Cu aceste cuvinte începe înșiruirea deficiențelor din expertiza mai sus menționată. La capitolul degradări sunt enumerate: hidroizolația, betoanele din structura de rezistență, grinzile, armăturile corodate, parapeții și, practic, toate elementele podului.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Executat în 1953, podul cu arce de la Partoș, nu a fost dimensionat în nici un caz să suporte excesele de trafic, dar mai ales ale supratonajului din zilele noastre. Este știut faptul că 90 la sută din transporturile de mare tonaj depășesc limitele maxime admise de lege. I.S.T.R.C.-ul, adică instituția care ar trebui să vegheze respectarea legii în acest domeniu, a devenit o altă căpușă politică care face controale doar la comandă. Practic asistăm la distrugerea căilor de comunicații din toată România, în timp ce autoritățile sunt surde, oarbe și pasive.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Cu alte cuvinte va trebui, în regim de urgență, să reconstruim la Partoș un alt pod, mult mai trainic și mult mai frumos. Am constituit un grup de lucru, împreună cu mai mulți colegi de facultate, cu scopul de a realiza proiectul unui nou pod peste Mureș, la Partoș.

Mircea Trifu, candidatul Partidului Acțiunea Națională Alba la Primăria Alba Iulia.

Comandat de Partidul Acțiunea Națională Alba, publicat de SC UNIREA PRES SRL portal web https://ziarulunirea.ro/, cod unic mandatar financiar 21200094

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

toma 11 septembrie 2020 at 8:58

Si cu 4 benzi de circulatie plus trotuare. Un pod pentru viitor.

Comentariile sunt oprite