Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Reușim împreună! Un primar adevărat pentru Ighiu – Oaidă Liviu Dorin

Andreea Ștefan

Publicat

în

Mă numesc OAIDĂ LIVIU DORIN. Așa cum v-am anunțat deja, candidez pentru funcția de primar al comunei IGHIU. Pentru Consiliul Local, am o echipă de oameni serioși, gospodari și onești. Împreună, ne dorim ca votul pe care dumneavoastră ni-l oferiți să reprezinte un bine făcut comunității, de care să ne bucurăm cu toții.

Pentru că într-o comunitate modernă și civilizată totul începe de la vârf, de la modul cum funcționează primăria, avem nevoie de o administrație publică europeană, accesibilă și eficientă.

O astfel de administrație, în viziunea  PMP IGHIU, se poate obține prin :

  • Digitalizarea servicilor publice din primărie.
  • Transparență în administrația publică. Toate facturile și contractele, din banii publici, să fie publicate pe site-ul primăriei. Transparența în administrația locală trebuie să fie o obișnuință, pentru ca cetățenii să afle, oricând și de oriunde, pe ce se cheltuiesc banii din bugetul local.
  • Continuarea lucrărilor de asfaltare, sunt artere (cartiere) importante care nu sunt încă asfaltate.
  • Trotuare, acolo unde există posibilitatea, pentru ca pietonii să poată circula civilizat și în siguranță. *Sursa de finanțare : fonduri europene nerambursabile, dedicate mediului rural.
  • Introducerea apei și canalizării, acolo unde încă nu există.
  • Extinderea rețelei de curent, acolo unde nu exisă (vezi noile cartiere)
  • Parcuri, cu spații de joacă pentru copii.
  • Investiții permanente în învățământ, în funcție de necesități și situații imprevizibile care apar și menținerea unei relații de colaborare, permanentă, între autoritățile locale și unitățile școlare.
  • Facilități fiscale întreprinzătorilor care creează noi locuri de muncă și folosesc forța de muncă locală.
  • Înființarea unui birou de fonduri europene, pentru micii fermieri și nu numai. Principalul scop al acestui birou va fi să vină în sprijinul micilor fermieri și nu numai, prin a-i informa pe aceștia cu privire la ce fonduri europene pot accesa, pentru a-și dezvolta propria afacere, cum pot face acest lucru, care sunt procedeele de urmat, ce linii de finanțare sunt diponibile, în funcție de ceea ce doresc să implementeze.
  • Sprijinirea bisericii, în accelerarea finalizărilor construcțiilor de capele mortuare.
  • Amenajarea cursurilor râurilor ce străbat comuna.
  • Amenajarea drumurilor de acces în hotar, prin lucrări de calitate și de durată.

Uniți împreună, plini de încredere și cu ajutorul bunului Dumnezeu, se pot face lucruri frumoase!

Ca încheiere, cu sinceritate, vă spun că respet pe cei care simt, gândesc și votează altfel decât mine, fără ură, comentarii meschine, remarci malițioase ori atac la persoană sau familie.

DOAR ÎMPREUNĂ PUTEM FACE SCHIMBAREA!

CU RESPECT PENTRU DUMNEAVOASTRA, OAIDĂ LIVIU DORIN

Comandat de Partidul Mișcarea Populară Alba, Publicat de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic de identificare mandatar financiar 21200020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea