Publicitate electorală| RADU CRISTIAN, PSD-ISTUL CARE SE VISEAZĂ PRIMAR, MINTE ȘI CÂND RESPIRĂ! CONCEPTUL DE CONDAMNARE PENALĂ „FAVORABILĂ” ȘI REABILITAREA

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Nu există niciun dubiu: Radu Cristian a fost condamnat penal! Domnul candidat PSD dă un așa-zis drept la replică în care minte din nou. Este fals! Hotărârea instanței nu i-a fost favorabilă. Nu doar că a fost menținută condamnarea la 8 luni de închisoare cu amânarea efectuării pedepsei, dar aceasta a și rămas definitivă. Domnul Radu Cristian a pierdut și în prima instanță, prin sentința penală nr.101/2014, a pierdut și recursul, prin decizia penală nr. 50/A/2015, curtea respingând cererea acuzatului și menținând integral hotărârea instanței de fond.

Singurul aspect asupra căruia nu minte Radu Cristian este cazierul alb. Are toate drepturile electorale, inclusiv acela de a candida, prin trecerea timpului intervenind reabilitarea.

ELIT

Reabilitarea de drept intervine, conform Codului Penal, în 3 ani de zile, dacă în această perioadă condamnatul nu a săvârșit o altă infracțiune dovedită. Dar această situație de clemență din partea legii nu înseamnă nicidecum infirmarea sentinței de condamnare care și-a produs efectul.

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419