Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Profesorul Bogdan Ciulu îl susține pe fostul său elev Florea Paul Victor pentru Consiliul Local Alba Iulia!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Domnul profesor Bogdan Ciulu, unul dintre cei mai respectați profesori de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” îl susține pe fostul său elev Florea Paul Victor drept candidat independent la Consiliul Local Alba Iulia. Domnule Bogdan Ciulu predă disciplinele Logică și argumentare, Psihologie și Economie la Colegiul Economic din Alba Iulia și este instructor de Taekwondo cu centură neagră.

”Este tot ceea ce-mi puteam dori de la această campanie electorală, ca oamenii importanți din viața mea să mă susțină în acest demers public și să mă învestească cu încrederea și speranța lor!

Pe domnul Ciulu l-am cunoscut în clasa a IX-a, fiindu-mi profesor de Logică și argumentare, dar, cel mai important, dirigintele meu la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia.

Domnul Ciulu nu mi-a fost doar profesor și diriginte, ci a devenit, pe parcurs, și mentorul și prietenul meu. Nu este doar un profesor înzestrat, ci și un extraordinar antrenor de Taekwondo, sport pe care am început să-l practic sub îndrumarea lui. Timpul a trecut iar domnul Ciulu a rămas mereu aproape de viața mea, ajutându-mă să mă cunosc mai bine, să iau decizii importante în carieră și să-mi creez un sistem de valori pe care să mă bazez mereu. Sunt foarte rari acei profesori care se ocupă și de sufletul și mintea elevilor lor, nu doar de disciplina predată. Domnul profesor Ciulu este unul dintre ei!

Domnul profesor Ciulu cântărește foarte bine orice decizie pe care o ia iar faptul că a hotărât să mă susțină în acest demers pentru comunitate îmi dă speranță foarte multă, mă încurajează și știu că fac bine ceea ce fac.

Îi mulțumesc public pentru tot ce a însemnat pentru mine ca elev, pentru mine ca student, pentru mine ca tânăr și, acum, pentru mine drept candidat independent la Consiliul local Alba Iulia.” a declarat Florea Paul Victor, candidat independent la Consiliul Local Alba Iulia.

Reamintim cititorilor că Florea Paul Victor candidează independent la Consiliul Local Alba Iulia, fiind cel mai tânăr dintre candidați.

Acesta are un CV impresionant, fiind absolvent de Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor la UBB Cluj-Napoca, ONG-ist vechi, antrenor de fitness certificat și ghid turistic certificat. Paul a petrecut 5 ani în Statele Unite ale Americii, timp în care a muncit pentru a-și strânge bani și a-și începe propria afacere. Astăzi, Paul este un tânăr antreprenor care vrea să investească în Alba Iulia și care vrea un oraș mai modern, mai curat și cu mai multe oportunități pentru cei de vârsta lui.

Comandat de CANDIDAT INDEPENDENT, FLOREA PAUL VICTOR, funcția de consilier local al MUN. Alba Iulia.
Executat de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro.
CUI mandatar financiar 24200153


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea