Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Publicitate electorală| Ovidiu Bleza, candidatul PRO România pe lista pentru Consiliul Local Alba Iulia: “Nu fac promisiuni pe care nu le pot respecta!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În vârstă de 41 de ani, Ovidiu este căsătorit, are un băiat și lucrează în mediul privat, ca administrator și director executiv, în cadrul a două firme. Locuiește în Alba Iulia din anul 2003 și a intrat în PRO România încă de la înființarea filialei locale.

„Am hotărât să mă implic în politică deoarece am constatat că aceeași aleși locali de până acum au cu totul alte priorități decât interesul cetățeanului. În ceea ce mă privește, am fost educat să nu fac promisiuni pe care nu le pot respecta, așa că nu o să mă auziți că, peste noapte, voi rezolva problema asfaltului, a canalizărilor sau a parcărilor. Ce garantrez, însă, e că din postura de consilier local voi fi o voce a albaiulienilor și mă voi implica în inițierea oricărui proiect care este bun pentru comunitate”, declară Ovidiu Bleza.

Pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, PRO România îl are ca și candidat pe avocatul Gheorghe Beleiu, iar pentru cea de Președinte al Consiliului Județean, pe Horațiu Florea, cel care este și coordonatorul filialei județene a partidului.

„Sunt convins că atât la Consiliul Local Alba Iulia, la Consiliul Județean, precum și în toate localitățile unde avem candidați, venim în fața alegătorilor cu oameni de calitate, atât profesională, cât și morală. Selecția a fost făcută doar pe baza competenței, nicidecum în urma unor înțelegeri mai mult sau mai puțin corecte. PRO România este partidul al cărui prim scop este să servească și să trateze echitabil oricare cetățean”, a mai adăugat Ovidiu Bleza.

Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA – FILIALA ALBA, PUBLICAT / EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, CUI mandatar financiar 21200010.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea