Publicitate electorală| Ovidiu Bleza, candidatul PRO România pe lista pentru Consiliul Local Alba Iulia: “Nu fac promisiuni pe care nu le pot respecta!”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În vârstă de 41 de ani, Ovidiu este căsătorit, are un băiat și lucrează în mediul privat, ca administrator și director executiv, în cadrul a două firme. Locuiește în Alba Iulia din anul 2003 și a intrat în PRO România încă de la înființarea filialei locale.

„Am hotărât să mă implic în politică deoarece am constatat că aceeași aleși locali de până acum au cu totul alte priorități decât interesul cetățeanului. În ceea ce mă privește, am fost educat să nu fac promisiuni pe care nu le pot respecta, așa că nu o să mă auziți că, peste noapte, voi rezolva problema asfaltului, a canalizărilor sau a parcărilor. Ce garantrez, însă, e că din postura de consilier local voi fi o voce a albaiulienilor și mă voi implica în inițierea oricărui proiect care este bun pentru comunitate”, declară Ovidiu Bleza.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, PRO România îl are ca și candidat pe avocatul Gheorghe Beleiu, iar pentru cea de Președinte al Consiliului Județean, pe Horațiu Florea, cel care este și coordonatorul filialei județene a partidului.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

„Sunt convins că atât la Consiliul Local Alba Iulia, la Consiliul Județean, precum și în toate localitățile unde avem candidați, venim în fața alegătorilor cu oameni de calitate, atât profesională, cât și morală. Selecția a fost făcută doar pe baza competenței, nicidecum în urma unor înțelegeri mai mult sau mai puțin corecte. PRO România este partidul al cărui prim scop este să servească și să trateze echitabil oricare cetățean”, a mai adăugat Ovidiu Bleza.

Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA – FILIALA ALBA, PUBLICAT / EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, CUI mandatar financiar 21200010.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419