Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Narcis Avram, candidatul PRO Româniala primăria Abrud – cu și despre oamenii care fac diferența!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În România, pensionarea nu este un proces ușor și nici firesc, așa cum ne-am putea închipui. Oamenii trebuie să fie cu ochii în patru atunci când primesc decizia de la Casa de Pensii. De aceste informații, depinde suma lunară din care vor trăi.

Calculele nu includ orele suplimentare, al 13-lea salariu, weekendurile lucrate şi primele încasate,iar dovedirea lor este un proces aproape imposibil. Bieții proaspăt pensionari se lovesc de birocrația excesivă, criză de personal și contradicțiile din lege.

Dacă mai ai și nenorocul să iți depui dosarul de pensionare la Casa Județeană de Pensii Alba, și să fi muncit in minerit, ghinionul cu care te-ai pricopsit e mai mare decât casa (de pensii), instituția având in februarie 2020 peste 8500 de dosare restante!!!

În aceste momente, când după 20 de ani de grupa a I-a iți vezi fluturașul de pensie cu 900 de lei sumă de încasat, supărarea care iți cuprinde sufletul e imensă și te întrebi pentru ce ai muncit atâția ani?

Dar Dumnezeu lucrează prin oameni. Nu este prima dată când cred sau spun asta. De ce?

Pentru că, un om simplu, prin profesionalism, bunătate, bun simț, înalta conduită morală care îl caracterizează, a ajutat in ultimii ani peste 400 de pensionari care au muncit in minerit la Roșia Poieni, Roșia Montană, Baia de Arieș, Zlatna, să își recâștige demnitatea.

Numele acestui om simplu, este Ștefan Ciorga!

Echipa Pro România Abrud mulțumește domnului inginer Ștefan Ciorga pentru implicarea si dorința dânsului de a contribui la renașterea Abrudului și la schimbarea in bine a tot ceea ce înseamnă administrație locală, din funcția de consilier local.

Votați Ing. Ștefan Ciorga , un om simplu, la Consiliul Local al Orașului Abrud!

De Narcis Avram Jurca,
Candidat PRO Romania la Primaria Abrud

Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA – FILIALA ALBA, PUBLICAT / EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, CUI mandatar financiar 21200010.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea USR Unirea începe un nou capitol. Este un moment crucial pentru comuna noastră, un timp în care fiecare pas pe care îl facem este o schimbare pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. În acest spirit, filiala locală USR Unirea, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea