Publicitate electorală| Loredana Ramona Onuț, candidat PMP la funcția de Consilier Local al Municipiului Aiud

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
Candidez, cu inima deschisă, la Consiliul Local Aiud, pentru că vreau să trăiesc într-un oraș de viitor, orașul în care am crescut și m-am format ca om, învățând că lucrurile, cu adevărat importante, sunt înfăptuite de oameni cinstiți și demni. Îmi doresc un oraș în care să primeze interesul cetățeanului de rând, un oraș în care cei care au o slujbă în cadrul instituțiilor locale să nu mai privească cetățeanul de pe un piedestal-artificial, creat de aceștia.

Un oraș, unde să fie sprijiniți și înțeleși oamenii de afaceri nu ,,oamenii în afaceri”. Un oraș, unde tinerii să profeseze în domeniile pentru care au dobândit cunoștințele necesare, nu un oraș în care cunoștințele să stabilească locul de muncă pe care aceștia să-l ocupe;

Un oraș, unde să am o siguranță fizică garantată, întrucât există forțe de ordine publică care dovedesc de ce trebuie să funcționeze, în cadrul administrației publice locale. Un oraș, unde să se înțeleagă că nevoile cetățeanului de rând sunt subiectul principal al unei administrații locale eficiente;

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Un oraș, unde să se identifice soluții de dezvoltare durabilă a societății, fundamentale pe satisfacerea nevoilor cetățeanului de rând, nu a unor diverse grupuri de actori sociali.

Dacă aspirațiile mele coincid cu ale dumneavoastră, dragi aiudeni, va aștept la vot în data de 27 septembrie 2020.

Împreună, putem clădi ceva durabil, pentru noi și viitorul copiilor noștri !

Va asigur, împreună cu echipa de oameni alături de care candidez, de toată stima și respectul cuvenit.

Votați poziția 6 din buletinul de vot!

                         Votați Onuț Loredana Ramona !  Votați echipa Partidului Mișcarea Populară !

Comandat de Partidul Mișcarea Populară Alba, Publicat de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic de identificare mandatar financiar 21200020.

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro