Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Publicitate electorală| Ioan Radu PENCIU (USR PLUS)- Scrisoare deschisă către locuitorii comunei Lupșa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dragi locuitori ai comunei Lupșa,

Sunt Ioan Radu PENCIU și sunt unul de-al vostru, născut și crescut în comuna Lupșa. Aici pentru mine a fost și va fi mereu ACASĂ! Aici îmi cresc cei patru copii și tot aici vreau să îmbătrânesc, mulțumit sufletește că mi-am pus priceperea și experiența pentru a dezvolta această comunitate. De aceea am decis să mă implic și să candidez pentru funcția de primar pentru că, la fel ca și voi, iubesc din tot sufletul comuna noastră.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Comuna Lupșa are nevoie de un nou primar, de un primar gospodar, care să fie tot timpul în slujba cetățenilor și care să fie interesat de fiecare sat.

Fiecare cetățean merită condiții normale de trai: drumuri curate și asfaltate, canalizare și apă potabilă. De asemenea, copiii noștri au dreptul să învețe în școli moderne și dotate.

Eu am curajul să vă asigur că pot face ca toate acestea să devină realitate! Vreau să aveți încredere că ÎMPREUNĂ putem să-i redăm comunei Lupșa strălucirea pe care o merită.

Proiecte pentru comuna Lupșa

1.Un primar corect în slujba fiecărui cetățean

Un primar corect, în slujba fiecărui cetățean! Așa îmi doresc să îmi desfășor activitatea în viitorul mandat de primar al comunei Lupșa. Candidez pentru funcția de primar din dorința de a realiza cât mai multe lucruri bune pentru comunitatea noastră. Sunt un om care cunoaște foarte bine problemele cu care se confruntă comuna, iar împreună cu echipa pe care o am alături și împreună cu toți locuitorii comunei Lupșa putem reuși să facem ca viața noastră, a tuturor, să fie mai bună, aici, ACASĂ. Eu nu promit, eu am hotărârea, priceperea și experiența pentru a reuși să pun în practică fiecare proiect pe care mi l-am propus.

2.Respect pentru fiecare cetățean

Îmi propun ca fiecare cetățean să fie tratat cu respect, iar problemele sale să fie luate în seamă de administrația locală. Vocea și dorințele fiecărui cetățean trebuie ascultate, iar primarul și fiecare funcționar trebuie să fie în slujba comunității.

3.Condiții NORMALE de trai: apă, canalizare și asfalt pentru toți locuitorii!

Fiecare cetățean merită condiții normale de trai: drumuri curate și asfaltate, canalizare și apă potabilă. Sunt lucruri pe care le-ar face orice primar gospodar și care nu trebuie să lipsească din nicio comună.

În satul Mușca vom rezolva problema apei potabile în tot satul. Fiecare cetățean are dreptul la apă potabilă de calitate!

În satele Lupșa si Hădărău vom demara de urgență începerea lucrărilor de alimentare cu apă potabilă din izvoare aflate pe Valea Caselor!

În satul Valea Lupșii vom demara de urgență înlocuirea drenurilor pentru a elimina disconfortul creat mai multor cetățeni!

În toate satele vom demara proiecte pentru asfaltarea străzilor din intravilanul satelor, iar pentru cele din extravilan pietruirea lor!

4.Atragem fonduri europene pentru modernizare comunei

Atragerea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunei Lupșa va fi o prioritate în mandatul meu de primar. Comunele din România au la dispoziție numeroase surse de finanțare pentru proiecte de alimentări cu apă, canalizare, asfaltări și modernizări de drumuri, poduri și podețe. Fondurile europene sunt motorul dezvoltării oricărei comunități și trebuie să începem să alcătuim proiecte pentru a atrage astfel de finanțări.

5.Școli moderne și bine dotate pentru copiii din satele comunei Lupșa

EDUCAȚIA și COPIII din comuna Lupșa vor fi PRIORITATE! Avem nevoie de școli și grădinițe curate și bine dotate pentru că aici învață cei care, peste 20 sau 30 de ani, vor avea în mână destinele comunității noastre. Eu nu vreau ca viitorul primar al comunei să învețe într-o școală ca în Evul Mediu, ci într-o școală europeană care să îi deschidă mintea, inima și viziunea. Am curajul să spun că vom putea avea și în comuna noastră școli curate, cu toalete igienice, cu apă și canalizare, cu laptopuri și tablete.

6.Servicii de sănătate de calitate pentru fiecare cetățean

Locuitorii comunei Lupșa au dreptul la servicii de sănătate de calitate, astfel încât mă voi implica în construirea unui dispensar modern și a unui cabinet stomatologic. Sunt investiții utile pentru comunitate, care pot fi realizate cu fonduri europene. De asemenea, cu finanțări europene pot fi realizate și servicii socio-medicale de îngrijire la domiciliu pentru seniorii comunității noastre. La nivelul comunei vom derula campanii de prevenție și de evaluare a stării de sănătate a populației.

7.Construim capele și întreținem cimitirele sătești

O administrație locală trebuie să fie mereu alături de cetățenii săi, mai ales în momentele grele pricinuite de pierderea unei persoane dragi. De aceea vom construi capele în satele comunei, unde acestea nu există deja, și ne vom asigura ca fiecare cimitir să fie curat și îngrijit, astfel încât să arătăm respect celor care au ridicat comuna noastră și acum își dorm somnul de veci.

8.Finalizăm cadastrul general și intabulăm toate terenurile

Alături de dumneavoastră, cetățenii comunei Lupșa, vom reuși să finalizăm cadastrul general astfel încât să putem apoi întăbula toate terenurile pe care le dețineți.

9.Sprijinim crescătorii de animale și micii producători

O administrație locală responsabilă trebuie să sprijine crescătorii de animale și micii producători locali din comuna Lupșa. Astfel, vom găsi calea legală pentru a avea un medic veterinar al Asociației Crescătorilor de Taurine Lupșa Mânăstire, iar crotalierea și monta să fie cu titlu gratuit pentru cetățenii comunei care sunt membri ai asociației. Cu fonduri europene vom încerca să sprijinim micii fermieri pentru a-și dezvolta mici afaceri care să aducă venituri în comunitate.

10.Ajutor pentru pensionarii din comuna Lupșa

După o viață întreagă de muncă, pensionarii din comuna Lupșa merită respect și sprijin. De aceea vom înființa o asociație a pensionarilor din comuna Lupșa, care să desfășoare diferite acțiuni pentru sprijinirea acestora. De asemenea, prin intermediul asociației se va putea realiza și o mai bună colaborare cu Casa Județeană de Pensii Alba.

Pe 27 septembrie, votați Ioan Radu Penciu pentru Primăria Lupșa și echipa de consilieri locali USR-PLUS! Votați Mihail David pentru Președinția Consiliului Județean Alba și echipa de consilieri județeni USR-PLUS.

Comandat de Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (parte a Alianței USR PLUS), PUBLICAT / EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/, Cod mandatar financiar 21200391


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea