Publicitate electorală| Gheorghe Beleiu, candidatul PRO România la Primăria Alba Iulia: Se impune realizarea unui nou plan urbanistic general al municipiului!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Unul dintre aspectele neglijate de administrația locală din Alba Iulia este reprezentat de lipsa unei viziuni în ceea ce privește latura urbanistică. Vedem, cu toții, construcții ridicate fără nici o logică, în unele cazuri chiar cu încălcarea legii.

Acest lucru a condus, în timp, la dispariția unor spații verzi, precum și la nemulțumiri absolut justificate din partea cetățenilor. Din păcate, bună parte din străzile municipiului au căpătat un aspect care nu are nimic de-a face nici cu simțul estetic, nici cu cel practic. Asta, ca să nu mai vorbim de faptul că latura cromatică nici nu a fost luată în discuție. În aceste condiții, e clar că se impune realizarea unui nou plan urbanistic general al municipiului, pe baza unor modele funcționale, prin reinstaurarea valorilor estetice și adaptarea modelelor bune din trecut și prezent la nevoile actuale. În opinia mea, un oraș nu poate exista în afara unei viziuni urbanistice coerente, pe termen scurt, mediu și lung.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Le dau asigurări albaiulienilor că una dintre prioritățile mandatului meu o reprezintă remedierea tuturor acestor aspecte și implementarea unor soluții care vor avea la bază o consultare publică reală.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Gheorghe Beleiu, candidatul PRO România la Primăria Alba Iulia

Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA – FILIALA ALBA, PUBLICAT / EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, CUI mandatar financiar 21200010.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419