Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Gheorghe Beleiu, candidatul PRO România la Primăria Alba Iulia: Se impune realizarea unui nou plan urbanistic general al municipiului!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unul dintre aspectele neglijate de administrația locală din Alba Iulia este reprezentat de lipsa unei viziuni în ceea ce privește latura urbanistică. Vedem, cu toții, construcții ridicate fără nici o logică, în unele cazuri chiar cu încălcarea legii.

Acest lucru a condus, în timp, la dispariția unor spații verzi, precum și la nemulțumiri absolut justificate din partea cetățenilor. Din păcate, bună parte din străzile municipiului au căpătat un aspect care nu are nimic de-a face nici cu simțul estetic, nici cu cel practic. Asta, ca să nu mai vorbim de faptul că latura cromatică nici nu a fost luată în discuție. În aceste condiții, e clar că se impune realizarea unui nou plan urbanistic general al municipiului, pe baza unor modele funcționale, prin reinstaurarea valorilor estetice și adaptarea modelelor bune din trecut și prezent la nevoile actuale. În opinia mea, un oraș nu poate exista în afara unei viziuni urbanistice coerente, pe termen scurt, mediu și lung.

Le dau asigurări albaiulienilor că una dintre prioritățile mandatului meu o reprezintă remedierea tuturor acestor aspecte și implementarea unor soluții care vor avea la bază o consultare publică reală.

Gheorghe Beleiu, candidatul PRO România la Primăria Alba Iulia

Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA – FILIALA ALBA, PUBLICAT / EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, CUI mandatar financiar 21200010.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea