Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Publicitate electorală| Florin Tricu, candidat PMP pentru funcția de Primar al Orașului Teiuș: în 27 septembrie 2020, votul dumneavoastră contează!

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Pentru cetățenii unui oraș, alegerile locale trebuie să fie un prilej de manifestare a opțiunii și a simpatiei față de anumiți candidați. Responsabilitatea noastră, a tuturor cetățenilor, este aceea de a ne prezenta la vot și de a alege cu înțelepciune.

Numele meu este Florin Tricu și sunt inspector în cadrul Administrației Judeţene a Finanţelor Publice Alba. Candidez la funcția de primar al orașului Teiuș, susținut de Partidul Mișcarea Populară. În calitate de om cu experiență în administrația publică, împreună cu echipa PMP Teiuș, doresc să aduc un plus de valoare comunității din care fac parte.

Partidul Mișcarea Populară, filiala Teiuș, înseamnă oameni obișnuiți care doresc să se implice în viața politică locală pentru a aduce prosperitate. Membri Partidului Mișcarea Populară Teiuș și-au clădit carierele prin forțe proprii, fără proptele politice. Unii dintre aceștia se regăsesc actualmente în componența consiliului local și sunt buni cunoscători ai problemelor comunității. De altfel, cei doi consilieri PMP în mandatul 2016-2020 au făcut posibilă realizarea a numeroase proiecte vizând dezvoltarea locală.

Proiecte precum cel al podului peste Mureș de la Căpud, asfaltările și dalările străzilor din Teiuș, înființarea sistemului Global Pay de plată online a taxelor și impozitelor, construirea unui centru de tineret, dar și alte proiecte au fost susținute și votate de către consilierii PMP.

Pentru mandatul 2020-2024, echipa Partidului Mișcarea Populară Teiuș propune un set de proiecte și idei coerente pentru comunitate ce vizează infrastructura, cultura și educația. Țintim spre o administrație bazată pe respect și cooperare, ambele în favoarea cetățeanului. Programul nostru este axat pe 3 domenii de interes local: EDUCAȚIE, CULTURĂ și DEZVOLTARE.

Susținerea instituțiilor de învățământ din cadrul orașului Teiuș, precum și a celor din satele aparținătoare este vitală pentru viitorul tineretului teiușan. Tinerii trebuie să fie sprijiniți și încurajați să își dezvolte abilitățile, iar sportul teiușan (de orice fel), precum și activitățile artistice trebuie să fie promovate. În ceea ce privește educația timpurie a copiilor, este stringentă nevoia de înființare a unei creșe. Vechile obiceiuri și tradiții locale trebuie, de asemenea, valorificate și exploatate la potențial maxim. Achiziţionarea de teren pentru construirea de locuinţe pentru tineri, amplasarea unei piste de tartan pentru alergat pe ruta Teiuș-Căpud-Pețelca, construirea unei baze sportive moderne, amenajarea zonelor centrale în cazul satelor, introducerea gazului metan în satele aparținătoare (Coșlariu Nou, Căpud, Pețelca și Beldiu), realizarea de noi locuri de parcare pentru locatarii blocurilor, crearea unui parc de aventuri pentru copii și adulți, amplasarea unui radar în zona centrală cu rolul de a responsabiliza participanții la trafic în vederea respectării limitei de viteză în localitate, achiziționarea unor utilaje pentru deszăpezire, precum și pentru curățarea și spălarea carosabilului, reducerea impozitelor şi taxelor locale până la nivelul minim stabilit de legislaţie, precum și crearea unui parc industrial care va facilita crearea de noi locuri de muncă pentru cetățeni sunt proiectele cu care venim în fața dumneavoastră pentru mandatul 2020-2024.

Toate aceste proiecte constituie viziunea noastră pentru orașul Teiuș, pentru teiușeni și pentru viitorul comunității din care facem parte. În scurta perioadă rămasă până la ziua votului, echipa Partidului Mișcarea Populară Teiuș duce o campanie pozitivă, onestă, în care dialogul și schimbul de opinii primează. Părerea tuturor cetățenilor contează, iar administrația trebuie să acționeze în folosul cetățeanului și în spiritul legii.

Pentru întreagă echipă PMP, orașul Teiuș înseamnă acasă, o oază de liniște și căldură, prosperitate și stabilitate. Vă îndemnăm pe toți cei care credeți în viitorul Teiușului să vă alăturați nouă, oferindu-ne votul dumneavoastră în data de 27 septembrie 2020 pentru ca, la sfârșit de mandat, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ne putem bucura împreună de toate realizările la care am fost părtași. Împreună, vom clădi un Teiuș prosper.

Votați Florin Tricu primar. Votați echipa de consilieri locali ai Partidului Mișcarea Populară. Votați candidatul Partidului Mișcarea Populară Clement Negruț pentru Consiliul Județean. Votați poziția 1 de pe buletinele de vot!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Comandat de Partidul Mișcarea Populară Alba, Publicat de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic de identificare mandatar financiar 21200020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea