Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| FĂȚĂRNICIA unui personaj nefast pentru politică, un exemplu de traseism DOAR ÎN FOLOS PROPRIU

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Ne aflăm în fața unui moment unic pentru generația noastră”, își începe implorarea către albaiulieni candidatul USR (în)PLUS, Pleșa Gabriel Codru… manipulând ca-n Codru!

Da, ne aflăm în momentul unic pentru generația noastră, în care descoperim FĂȚĂRNICIA unui personaj nefast pentru politică, un exemplu de traseism DOAR ÎN FOLOS PROPRIU.

„Alături de tine schimbăm Alba Iulia în bine” – repetă el obsesiv mizând pe faptul că o minciună repetată suficient de mult va fi percepută ca un adevăr. În fond, cred că el vrea să se convingă în primul rând, pe sine că nu a părăsit Partidul Național Liberal de supărare că nu a fost susținut pentru funcția de primar, ci pentru că într-adevăr i-ar păsa de Alba Iulia și albaiulieni.

Vrea să creadă despre el însuși că este altruist, pozitiv, de încredere, profesionist. Așa că se minte și încearcă să ne MINTĂ. Dar nu uităm că Traseistul candidat al USR (în)PLUS Pleșa Gabriel Codru a fost timp de CINCI ANI parte a problemei pe care acum zice că vrea să o rezolve!

De ce nu a spus timp de CINCI ANI nimic? Cum să îl credem că vrea binele orașului? Vede problemele doar după ce liberalii i-au arătat că nu au încredere în el? Poate că știau cu ce fel de om au de-a face! Și comparându-l pe Gabriel Pleșa de atunci, servil, supus, agresiv verbal chiar cu cei care criticau primăria și primarul cu cel de acum, care se prezintă ca viteazul fără prihană, vedem și noi ce dedublare de personalitate avem în față. Vedem cât de jos poate cădea moral un om dornic doar de putere.

Îl cunoașteți pe Gabriel Pleșa și de pe afișele amplasate ilegal pe cutiile de gaz și electricitate, pe panourile scărilor de bloc sau pe semnele de circulație. La asemenea practici nu a apelat niciunul dintre ceilalți candidați. Toți au înțeles că există panouri special amenajate în acest sens.

Momentul unic în care se află generația noastră este să nu cadă în plasa minciunilor. Să vadă exact cine ce caracter are și să aleagă. Un om nou pentru Alba Iulia nu este un fost liberal, unul care timp de cinci ani a făcut parte din conducerea acestui oraș, din grupul de interese de care se dezice. Gabriel Pleșa nu este o soluție, ci doar o parte a problemei din ultimii 5 ani.

Alin Stanciu, Candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria municipiului Alba Iulia

-Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba
-Executat de UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/
-CUI mandatar financiar județean 21200019


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea