Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Publicitate electorală| Fapte, nu promisiuni electorale!

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Mă numesc BELDEAN ILIE DAN, am 47 ani, sunt căsătorit, am o fiică, căsătorită și ea . Actualmente, sunt pensionar din iunie 2019, dar am lucrat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne 27 de ani .

Sunt absolvent al Universității Spiru Haret din București, Facultatea de Științe Juridice și Administrative Brașov, licențiat în drept, sesiunea 2009 .

M-am înscris în PMP Alba anul trecut. Poate vă întrebați de ce PMP ? Am luat această hotărâre, pentru că am considerat că acest partid îți oferă posibilitatea să faci ceva pentru comunitate, fiind un partid deschis, cu principii clare .

Am luat decizia de a candida la Primăria comunei Almașu Mare, ca primar, întrucât o parte din viață mi-am petrecut-o și o petrec în această comunitate, unde am locuit și lucrat 20 de ani, fiind și sef de post 15 ani. Și soția mea este din Almașu Mare, majoritatea rudelor și prietenilor locuiesc în Almașu Mare .

În toată această perioadă, am observat că administrația locală nu funcționează așa cum ar trebui, eu considerând că s-ar putea face mult mai mult pentru comunitatea din Almașu Mare .

Împreună cu echipa de consilieri, care vor participa la aceste alegeri, pe listele Consiliului Local Almașu Mare, ne-am conturat câteva obiective clare, pe care considerăm că le putem implementa. Ca obiective prioritare, ar fi accesarea de fonduri europene, pentru dezvoltarea infrastructurii în comuna Almașu Mare, cât și din fondurile proprii, pentru realizarea următoarelor obiective :

  • Reabilitarea tuturor drumurilor județene de pe raza comunei cât și a celor de acces în interiorul comunei ;
  • Asfaltarea tuturor drumurilor comunale de pe raza comunei ;
  • Amenajarea și pietruirea tuturor drumurilor de hotar ;
  • Reabilitarea tuturor căminelor culturale de pe raza comunei ;
  • Realizarea alimentării cu apă a tuturor satelor de pe raza comunei, precum și a canalizării aferente ;
  • Extinderea iluminatului public, în toate localitățile comunei ;
  • Amenajarea unei baze sportive, cu un teren sintetic, precum și construirea unei săli de sport ;
  • Construirea de capele mortuale, în toate localitățile din comună ;
  • Reabilitarea clădirii fostei școli din Almașu Mare, în vederea schimbării destinației și infințarea unui centru pentru persoanele vârstnice și crearea unor locuri de muncă în acest domeniu ;
  • Stimularea investițiilor în domeniul turismului ;
  • Reabilitarea dispensarului uman.

Va multumesc !

Comandat de Partidul Mișcarea Populară Alba, Publicat de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic de identificare mandatar financiar 21200020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea