Publicitate electorală| Facem pași importanți în susținerea sportului, în general, și a sporturilor de masă în mod special

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
Pe albaiulieni nu-i intereseaza alergarea ( noastră, a tuturor) politicienilor după voturi. Oamenii vor să alerge pur și simplu. Si sa se dea cu bicicletele. Si sa aiba locuri in care sa le fie drag sa se plimbe. Si au. Și vor avea și mai multe, pentru că toate sunt  planificate și scrise negru pe alb în proiecte deja câștigate, nu promise în ultima lună sau pe ultima sută de metri.

Pentru 2021, vom rezerva în bugetul primăriei 1 000 000 de lei. Vreau ca împreună cu antrenorii și managerii cluburilor sportive să punem la punct detaliile unui program local de finanțare a sporturilor de masă, cu țintă exactă către copii.

Am adus în față posibilitățile reale pe care le aveam de a le susține activitatea în perioada de pandemie, dar și felul în care putem încuraja implicarea copiilor în sport, pe modelul în care am susținut cursurile de înot pentru școli. Pornind de la vouchere acordate copiilor pentru echipamente, până la susținerea competițiilor sportive.

ELIT

În afară de toate acestea, intrăm în linie dreaptă cu construirea a două baze sportive la Micești și Colegiul ”Horea, Cloșca și Crișan”. În anul următor vor începe lucrările și la sala de sport a Școlii ”Avram Iancu”. În afară de pista de alergare a stadionului, pe care o avem deja în achiziție, am găsit resursele financiare pentru ca împreună cu Consiliul Județean, Compania Națională de Investiții și alți parteneri, să putem moderniza stadionul.

Pentru albaiulienii care iubesc ciclismul, ca mod de petrecere a timpului liber sau, pur si simplu ca mod de a se deplasa, proiectul de mobilitate urbană va genera 16 km de piste de biciclete, conectate inclusiv la actuala pistă de pe Mamut. Tot din fonduri europene se vor achiziționa 300 de biciclete și stații de încărcare.

O primărie nu se conduce ca pe o stradă cu sens unic, într-o singură direcție, a infrastructurii și drumurilor. Viața trăită și calitatea ei ne interesează pe toți. Da, știu că mai sunt multe de făcut în această privință dar facem pași importanți în susținerea sportului, în general, și a sporturilor de masă în mod special. Multe dintre aceste proiecte le susținem cu fonduri europene, să nu ne „întindem” financiar mai mult decât există în „buzunarul” public și să ținem active și funcționale atâtea lucruri de care cetățenii au nevoie.

Comandat de Partidul Național Liberal, Distribuit de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro