Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| FACEM CE TREBUIE!!! ACASĂ LA CÂMPENI!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ACASĂ LA CÂMPENI este Planul de dezvoltare o orașului și a satelor aparținătoare pentru următorii 4ani, 2020-2024.Planul ,coordonat de Cristian Dan Pașca, candidatul Pnl la Primăria Câmpeni, este axat pe proiecte mari, care vor începe imediat după alegerile locale, pentru că nevoia de dezvoltare a orașului este una pregnantă după 16 ani de administrație haotică, cu investiții puține si de proastă calitate.

Din păcate, orașul Câmpeni a rămas în urma tuturor orașelor din județul Alba, la toate capitolele, și chiar în urma multor comune, care au drumuri asfaltate, străzi modernizate, școli dotate,casă de cultură, si alte lucruri, cărora la Câmpeni le ducem lipsa.

Principalii piloni de finanțare a acestor proiecte de dezvoltare vor fi:

– fondurile europene, în proiecte coordonate de o echipă de specialiști ce se va forma la nivelul Primăriei, iar până se va închega această echipă se va colabora cu specialiști în atragerea de fonduri europene de la primăriile care au avut succes în acest domeniu(Alba Iulia, Blaj,Zlatna, Cugir,Sebeș).In momentul de față nu există niciun proiect pe bani europeni al Primăriei Câmpeni, implementat sau în curs de implementare. S-au pierdut multe oportunități de finanțare pe fonduri europene și de aceea trebuie să recuperăm repede timpul pierdut.

– fonduri guvernamentale, de unde din păcate, Câmpeniul a primit in ultimii ani cea mai mica sumă dintre toate localitățile din Munții Apuseni.

– fonduri de la Consiliul Județean Alba. Printr-un Parteneriat solid, echipa ION DUMITREL-PRESEDINTE CONSILIUL JUDEȚEAN-CRISTIAN PAȘCA, PRIMAR, va aduce la CÂMPENI dezvoltare și bunăstare prin proiecte comune, așa cum se întâmplă și în alte localități din județ.

– fonduri de la bugetul local, care trebuie drămuit și folosit mult mai eficient ca până acum, cu accent pe investiții, care să ducă la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor orașului Câmpeni.

ACASĂ LA CÂMPENI ÎNSEAMNĂ:

• Locuri de muncă sigure, pe termen lung
• Străzi, drumuri sătești și vicinale modernizate
• Școli, grădinițe și creșe moderne
• Spitale dotate cu aparatură de ultimă generație și medici specialiști, locuințe de serviciu pentru medici, centru de dializă
• Stadion nou și relansarea fotbalului local
• Bază de agrement cu ștrand, terenuri de fotbal și tenis, piste de biciclete
• Sprijin pentru fermieri în dezvoltarea de micro-ferme
• Parteneriat cu crescătorii de animale și alte asociații pentru deschiderea unor făbricuțe de procesare a laptelui, de procesare a fructelor de pădure și a ciupercilor și mici abatoare
• Transformarea orașului Câmpeni într-un pol turistic al Munților Apuseni
• Sprijinirea tinerilor pentru dezvoltarea de afaceri locale în turism, agricultură, servicii, cu consultanță gratuită acordată de primărie
• Atragerea de investitori și sprijinirea afacerilor locale
• Sprijin pentru pensionari și persoanele vârstnice
• Modernizarea zonei Blocurilor (termoizolarea blocurilor de locuințe cu fonduri europene sau guvernamentale, amenajarea de noi locuri de parcare, igienizarea subsolurilor, reabilitarea căilor de acces spre/dintre blocuri, amenajarea de magazii modulare pentru depozitarea lemnelor de foc, care să fie date în folosință locatarilor, construirea de platforme subterane pentru depozitarea gunoiului menajer și împrejmuirea celor existente, amenajarea unui loc de joacă pentru copii, cu acces liber, etc.

Cristian Dan Pasca: “Sunt doar câteva dintre obiectivele pe care doresc să le pun în practică împreună cu echipa mea și cu dumneavoastră.

Doar Împreună putem reuși!

Dragi câmpănari,
Sunt un OM de CUVÂNT, care își onorează promisiunile! Vă aștept la vot! Un vot care poate Schimba în Bine Capitala Țării Moților și viața noastră a tuturor!
FACEM CE TREBUIE ACASĂ LA CÂMPENI!”

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC Unirea PRES SRL, portal online https://ziarulunirea.ro cod unic mandatar financiar  21200012


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Bombă la Câmpeni: S-a retras Călin Andreș, vine Călin Bodea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bombă la Câmpeni: S-a retras Călin Andreș, vine Călin Bodea Fostul primar al orașului Câmpeni, Călin Andreș, care ar fi trebuit să fie candidatul PSD la Primăria Câmpeni, s-a retras. El nu va mai candida din cauza unor motive persoanele. Contactat telefonic de Ziarul Unirea, Călin Andreș a confirmat faptul că s-a retras din motive […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea